2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Michal Rehák z REHI v Rači: „Naša pizza je poctivý produkt, pri ktorom nešetríme a zákazníkovi dávame kvalitu“

Najčítanejšie

Otvorenie pobočky v Rači sa stále odkladalo kvôli pandémii Covidu. Minulý rok, v septembri 2022 ale k pekárni na Rustaveliho ulici pribudla aj pizzeria. V prevádzke sú veľmi radi, že tu môžu pre Račanov byť a ponúkať im produkty, na ktoré sú právom hrdí.

Okrem skvelej pizze, stále ponúkajú aj obľúbené Moravské koláče, lekvárové buchty, bryndzové osúchy,  zemiakové a oškvarkové pagáče, slimáky – vanilkové, čokoládové, nutelové, orechové, škoricové a so slaným karamelom.

„Som rodený Bratislavčan, ale v roku 2019 som sa priženil do Pezinka, kde sa venujem aj práci vo vinohradoch. Vinohrady som zdedil po svokrovi, pokračujem v jeho práci. Keď som si vyberal lokalitu pre našu ďalšiu prevádzku, Rača ihneď vyhrala. Chýbalo tu niečo takéto ako naša pizzeria a v neposlednom rade tu žijú aj príjemní ľudia. S Račou sa mi spája množstvo spomienok z detstva, pretože tu žije časť mojej rodiny. A presne na tomto mieste, kde dnes stojí naša prevádzka, som bol ako dieťa prvýkrát v cirkuse,“ prezradil pre Račiansky Večerník, Michal Rehák z prevádzky Pizza REHI Rača.

Od apríla 2023 spustili aj donášku, ktorej sa najprv dlho vyhýbali, keďže chceli mať osobný kontakt so zákazníkom a hlavne chceli dať pizzu horúcu a voňavú, rovno z pece zákazníkom do rúk.

Ale časy sa menia a tak sa aj v REHI prispôsobili tejto dobe. Musia sa v kuchyni obracať, aby zaplatili náklady, ktoré sa v súčasnosti extrémne zvyšujú. To bol aj dôvod, prečo začali spolupracovať s rozvozovou firmou FoodPanda (po novom Foodora) a najbližšie dni k nej pribudnú aj ďalšie rozvozové firmy.

„Naša pizza je poctivý produkt, pri ktorom sa nesnažíme na zákazníkovi ušetriť, ale dať mu kvalitu, za ktorú si zaplatil. Na surovinách nešetríme a o cesto sa dôsledne staráme, aby bolo fit, keď si príde zákazník objednať,“ doplnil Michal Rehák.

V ponuke majú aj pizzu zo špaldovej múky, ktorú obľubujú najmä priaznivci zdravej výživy, pretože má vyšší obsah vlákniny a vitamínov skupiny B. „Áno, na čo sme najviac hrdí, je naše 100% špaldové cesto! Podarilo sa nám ho vyrobiť tak, aby nezmenilo chuť pizze a aby sa človek po zjedení takejto pizze necítil sfúknutý a prejedený, ale mohol ďalej fungovať,“ zdôveril sa Michal Rehák.

„Pre zákazníkov prinášame aj čerstvé domáce koláčiky ako od babičky, lebo tie polotovary, čo sa všade predávajú, sú jedno veľké prekvapenie a nikdy neviete, čo to vlastne obsahuje a koľko chémie museli použiť, aby to mohli predávať finálnemu zákazníkovi,“ doplnil Michal Rehák.

Prevádzka REHI na Rustaveliho ulici v Rači, 20.4.2023 (autor foto: Marián Luha, Račiansky Večerník)

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne