8.8 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Novostavby.sk rozšíria obsah portálu Nehnuteľnosti.sk

Najčítanejšie

Od 2. mája sa kompletný obsah portálu Novostavby.sk integruje do najväčšieho inzertného portálu s nehnuteľnosťami – Nehnuteľnosti.sk. Vďaka tomu sa výrazne posilní zameranie Nehnuteľnosti.sk aj na nové nehnuteľnosti, ako aj developerské projekty na celom Slovensku.

Webový portál Novostavby.sk sa neuzavrie, len zmení adresu. Spojením s inzertným portálom Nehnuteľnosti.sk sa tak výrazne skvalitní prezentácia developerských projektov, o ktoré je v posledných rokoch veľký záujem.

„Nehnuteľnosti.sk tak nielen posilnia svoju pozíciu ako najnavštevovanejšieho inzertného portálu s nehnuteľnosťami, ale stanú sa aj prvou voľbou pri hľadaní novostavieb. Developeri tak získajú marketingovú podporu jednej z najznámejších značiek na trhu,“ vysvetľuje Lukáš Hladík, Head of Marketing portálu Nehnuteľnosti.sk.

Okrem služieb realitným kanceláriám, bežným občanom a kompletného servisu pri predaji a kúpe nehnuteľností bude teraz portál Nehnuteľnosti.sk prinášať v sekcii Developerské projekty a novostavby aj ďalšie dôležité informácie.

Bude medzi nich patriť aktuálna ponuka novostavieb na predaj a prenájom, novinky zo sveta rezidenčných, administratívnych a priemyselných nehnuteľností a tiež pomoc pri orientácii v zložitej legislatíve.

„Chceme ponúknuť užívateľom komplexný prehľad developerských projektov na jednom mieste, s jednoduchým vyhľadávaním na mape v rámci celého Slovenska. Vďaka tomu sa budú môcť lepšie aj rýchlejšie rozhodnúť. Pre našich firemných klientov pôjde aj o garanciu intenzívnej publicity ich projektov,“ dodáva Lukáš Hladík.

Online portál Nehnuteľnosti.sk je lídrom na slovenskom trhu v oblasti predaja a kúpy nehnuteľností na webe. Využívajú ho realitné kancelárie a bežní občania na predaj a kúpu nehnuteľností.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne