9.4 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

Denný umelecký tábor v Novom Meste je späť. Vedie ho opäť herec a zabávač Roman Pomajbo

Najčítanejšie

Tento rok sa tábor uskutoční v termíne od 17. do 21. júla a je určený pre deti vo veku 9 až 14 rokov.  Tábor je zameraný na hereckú výchovu, umelecký prednes a improvizáciu s hercom Romanom Pomajbom, výtvarné práce a tvorba kulís s akademickou sochárkou Magdalénou Burmekovou, ale zahŕňa i praktickú návšteva televízií a dabingu, ale i návšteva Národnej rady.

Tábora sa môžu zúčastniť deti zo všetkých mestských častí, ale novomestské deti majú zľavu z ceny tábora, v cene tábora je zahrnutý okrem výuky lektorov aj obed, pitný režim a profesionálne fotenie.

„Mária Priečinská (riaditeľka Strediska kultúry, pozn. redakcie) vie, že sa zaujímam o vzdelávanie detí. Vie, že mám kopec detí doma. (smiech) Mňa to veľmi baví, budúcnosť vidím v deťoch. Som preto ochotný im venovať svoj čas, lásku, skúsenosti… Takto vznikol aj tento tábor. Povedali sme si, poďme niečo urobiť v Novom Meste, poďme urobiť niečo pre deti,“ uviedol vlani pre Novomestský Večerník Roman Pomajbo.

„Priznám sa, trošku som sa vzpieral, že sú prázdniny a rád by som si oddýchol a trávil viac času s mojimi deťmi. Pani Priečinská však našla riešenie, povedala: „Veď to sa nevylučuje, zoberte aj svoje deti!“ Takže sme sa dohodli. Budem sa venovať svojim deťom, ale aj ostatným, kde budem pre tých záujemcov robiť rôzne etudy, cvičenia, hry – lebo ja som veľmi hravý! Pôjdeme aj do televízneho štúdia, vyskúšame si prácu v dabingovom štúdiu…všetci sa na chvíľku staneme hercami,“ doplnil Roman Pomajbo.

Bližšie podrobnosti o tábore môžete získať na elektronickej adrese: taborvajnorska@gmail.com, alebo na telefónnych číslach 0911 449 688, alebo 02 44 372 567.

Prečítajte si tiež:

Roman Pomajbo: Spájam ľudí, aby sa navzájom inšpirovali

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne