7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Hodový budíček v Rači

Najčítanejšie

Pozrite si všetky skladby dychového súboru Račanka, ktoré odzneli v rámci Hodového budíčka v nedeľu od 9 hod. v rámci podujatia Račianske hody, 7. mája. Račiansky Večerník bol pri tom, aby vám tento zážitok sprostredkoval.

Prvý májový víkend už neodmysliteľne patrí Račianskym hodom, ktoré Račania slávia pri príležitosti zasvätenia kostola sv. Filipa a Jakuba, pred ktorým v nedeľu kapela Račanka zakončila svoju hudobnú trasu.

Obyvateľom Rače hudobníci zahrali dychovky na Alstrovej ulici pred Obecným domom, na Námestí Andreja Hlinku, pokračovali pred Račianske Trhovisko, na sídlisko na Rustaveliho ulici, pred Kultúrnym strediskom Žarnovická, pred kaplnkou sv. Anny na ulici Pri vinohradoch a pokračovali až k Farskému kostolu sv. Filipa a Jakuba.

Pozrite si video:

Pre pozeranie videa musíte byť prihlásený na Facebooku. Ďalšie videá z Račianskych hodov nájdete na Facebookovej stránke Bratislavského Večerníka, alebo pod hashtagom #racianskehody.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne