5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Prvá ukážka snímku a oficiálny názov seriálu Taylora Sheridana Special Ops: Lioness, ktorý prichádza exkluzívne na SkyShowtime

Najčítanejšie

Mimoriadne očakávaný špionážny triler bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime neskôr v tomto roku. V seriáli Special Ops: Lioness (pôvodný názov „Lioness“) od Taylora Sheridana, nominovaného na Oscara, účinkuje hlavná hviezda seriálu a výkonná producentka Zoe Saldaña, držiteľka Oscara a výkonná producentka Nicole Kidman, Laysla De Oliveira a držiteľ Oscara Morgan Freeman.

Boli zverejnené prvé ukážky a oficiálny názov očakávaného špionážneho trileru Special Ops: Lioness (predtým s názvom Lioness). Seriál bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime neskôr v tomto roku.

V pôvodnom seriáli od Taylora Sheridana, nominovanom na Oscara, hrajú hlavná hviezda seriálu a výkonná producentka Zoe Saldaña, držiteľka Oscara a výkonná producentka Nicole Kidman, Laysla De Oliveira a držiteľ Oscara Morgan Freeman. Seriál Special Ops: Lioness je produkovaný spoločnosťami MTV Entertainment Studios a 101 Studios.

Special Ops: Lioness vychádza zo skutočného príbehu a sleduje Cruz Manuelos (De Oliveira), drsnú, ale vášnivú mladú mariňáčku, ktorá bola naverbovaná do tímu Lioness Engagement, aby pomohla zničiť teroristickú organizáciu priamo zvnútra. Saldaña si zahrá Joe, šéfku stanice programu Lioness, ktorá má za úlohu vycvičiť, viesť a riadiť svoje tajné agentky.

V Special Ops: Lioness sa ďalej predstavia Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur a Hannah Love Lanier a znovu taktiež Michael Kelly, nominovaný na cenu Emmy.

Výkonnými producentmi seriálu sú Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone a John Hillcoat.

Seriál je najnovším prírastkom do rozrastajúcej sa ponuky Sheridana na SkyShowtime, kam patria napríklad 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King a Yellowstone.

L-R Laysla De Oliveira, Zoe Saldana, Nicole Kidman (zdroj: Rubikon PR/SkyShowtime, autor foto: Luke Varley/Paramount+)
Laysla De Oliveria (zdroj: Rubikon PR/SkyShowtime, autor foto: Lynsey Addario/Paramount+)

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne