6 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Videli ste túto udalosť? Ozvite sa polícii. Poškodil dvanásť vozidiel aj autobus…

Najčítanejšie

Policajti odboru dopravných nehôd KDI KR PZ v Bratislave vykonávajú vyšetrovanie vo veci podozrenia zo spáchania prečinu všeobecné ohrozenie v súvislosti s dopravnou nehodou, ktorá sa stala dňa 25.04.2023 v čase o 17:18 h v Bratislave na Pajštúnskej ulici.

Vodič viedol motorové vozidlo zn. BMW po Pajštúnskej ulici v smere na Bratskú ulicu, pričom neprispôsobil rýchlosť jazdy najmä svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stave a povahe vozovky, a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, následkom čoho s vozidlom dostal šmyk a svojou ľavou prednou časťou vozidla narazil do ľavej zadnej časti autobusu MHD v tom istom smere jazdy.

Následne vozidlo prešlo po chodníku, na ktorom poškodilo dva kovové stĺpiky, ktorých úlomky poškodili tam zaparkované vozidlo. Vodič následne pokračoval ďalej v jazde s vozidlom po parkovisku, kde poškodil jedenásť zaparkovaných vozidiel. Na konci parkoviska vyšiel na chodník, kde narazil do betónového stĺpika a dopravného značenia, čím sa vozidlo prevrátilo na strechu a ostalo stáť.

Touto cestou vyzývame občanov, ktorí boli svedkami tejto udalosti, aby nás kontaktovali na bezplatnom čísle polície 158, prípadne formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne