7.2 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Hlasujte za najkrajšiu slovenskú poštovú známku za rok 2022

Najčítanejšie

Zväz slovenských filatelistov vyhlásil v spolupráci so Slovenskou poštou a filatelistickým portálom www.postoveznamky.sk verejnú anketu o najkrajšiu slovenskú poštovú známku a najkrajšiu obálku prvého dňa (FDC) vydanú v roku 2022. Záujemcovia môžu hlasovať do 15. júna 2023, dostanú aj milý darček.

Účastníci ankety odpovedia na anketovú otázku: „Ktorú slovenskú poštovú známku za rok 2022 považujete za najkrajšiu?“ Hlasovať je možné na stránke alebo poštou na adresu Zväz slovenských filatelistov, Radlinského 9, 812 11 Bratislava 1, pritom treba uviesť spiatočnú poštovú adresu.

Každý účastník ankety s platným hlasom získa poštový lístok vydaný Slovenskou poštou s prítlačou najkrajšej známky roku a poďakovaním od organizátorov, pečiatkovaný príležitostnou poštovou pečiatkou k vyhláseniu výsledkov ankety. Vydané známky si je možné pozrieť na stránkach www.pofis.sk a www.postoveznamky.sk.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne