9.4 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Poznáte osoby na fotografiách? Obrovský podvod s mincami! Za 100 tisíc eur dostal len kovové podložky!

Najčítanejšie

Policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie neznámych osôb v súvislosti s vyšetrovaním zločinu podvodu, ku ktorému malo dôjsť v piatok (12.05.2023) približne o 15.00 hod v priestoroch reštaurácie na Pribinovej ulici v Bratislave.

Podľa doposiaľ zistených informácií mal neznámy páchateľ vydávajúc sa za znalca z oblasti overovania pravosti zlatých mincí, počas fingovania kontroly ich pravosti ukladať mince z jedného balíčka do druhého.

Tento balíček mal následne oblepiť lepiacou páskou a pri doručení jedla vymeniť za iný, v ktorom sa namiesto mincí nachádzali kovové podložky. Týmto konaním bol poškodený uvedený do omylu a bola mu spôsobená škoda vo výške približne 100.500 €.

Neznámy páchateľ sa mal zdržiavať na viacerých miestach v druhom bratislavskom okrese, najmä na Páričkovej a Budovateľskej ulici a taktiež v priestoroch obchodného centra na Mlynských Nivách v spoločnosti neznámeho mladšieho muža, ktorý podľa popisu má približne 30 rokov, 175 cm a je zavalitej postavy, tmavšej pleti so zarastenou bradou na tvári. Ďalšie osoby na fotografiách by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu danej udalosti.

Akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti osôb na fotkách Vás žiadame oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne