8.1 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Aké užívateľské možnosti ponúkajú android televízory?

Najčítanejšie

Časy, keď jedinou požiadavkou na nový televízor bola veľká obrazovka, sú preč. Dnes už tvoria stabilnú základňu nových „chytrých“ TV. Ani tieto televízory nie sú výnimkou a aj ony sa prispôsobili nášmu rýchlemu spôsobu životu. Tak trh postupne zaplavili inteligentné android TV s flexibilným prostredím. Čo to znamená?

Čo je vlastne android TV?

Android je názov operačného systému s uplatnením medzi najznámejšími značkami inteligentnej elektroniky. Len tak dnes môžeme predstaviť android TV, ktorý po vzore iných chytrých zariadení umožňuje inštalovať množstvo aplikácií cez Google obchod. Každá z ponúknutých aplikácií je prispôsobená ovládaniu na rôzne širokouhlej obrazovke.

Jednotlivé funkcie sú optimalizované tak, aby vyhovovali pre priame použitie bez dotykového ovládania. Toto špecifické funkčné prostredie sa „neuzatvára“, rozširuje sa, čím sa uľahčujú možnosti využitia pomocou „chytrej“ klávesnice alebo ovládania hlasom.

Android TV s flexibilným využitím v čase a priestore

Ako sme spomínali, android TV plne reagujú na aktuálne požiadavky. Vytvárajú zaujímavé, vnímavé prostredie s cieľom vyvolať čo najpríjemnejší zážitok. Za tým všetkým je jednak otvorenosť, rôznorodosť nástrojov a obsahu. Získavame tak prístup nielen k aktuálne vysielanému programu, ale vyberáme si z bohatej ponuky filmov a seriálov na streamovacích službách.

Na rozhraní množstva multimediálnych titulov

Táto inteligentná platforma vyhovuje až nad užívateľsky bežné očakávania. Televízor už umožňuje viac ako len základný audiovizuálny sled príbehov – do pozornosti sa dostávajú hry, videá, vlogy, bežné prechádzanie medzi aplikáciami a základné zmeny na domovskej stránke. Všetko sa to deje preto, aby nám android TV vyhovel do najmenších detailov.

Ponúka takmer živé prostredie, v ktorom pracujeme podľa momentálnej situácie – aktuálne sledovaný program nahradíme iným, vyobrazeným návrhom. Aj ten systém vyhodnocuje na základe našich užívateľských preferencií.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne