12.1 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

SkyShowtime oznamuje silnú ponuku pripravovaných originálnych a exkluzívnych seriálov vrátane Warszawianka a Víťaz

Najčítanejšie

Necelých 12 mesiacov od vstupu na trh uvedie SkyShowtime premiéry desiatich nových originálnych seriálov – vrátane programov v každom zo svojich regiónov v strednej a východnej Európe, na Pyrenejskom polostrove a v Škandinávii.

SkyShowtime, ďalšia veľká európska streamovacia služba, dnes oznámila zoznam originálnych a exkluzívnych seriálov, ktoré budú mať premiéru na platforme neskôr v tomto roku a v roku 2024. Monty Sarhan, CEO, predstavil pripravované seriály počas prejavu na filmovom festivale Marché du Film (Festival de Cannes).

SkyShowtime, ktorá bola spustená v septembri minulého roku a na všetkých svojich trhoch pôsobí iba 80 dní, uvedie v roku 2023 premiéry celkovo desiatich pôvodných seriálov – čo je ohromujúci a takmer nevídaný úspech na službu, ktorá má menej ako rok. Okrem toho je SkyShowtime exkluzívnym domovom tých najlepších seriálov od spoločnosti Paramount Global, služby Peacock od NBCUniversal a Sky Studios.

Medzi ďalšie už predtým oznámené pôvodné tituly SkyShowtime patrí poľská dráma Warszawianka, ktorú môžu diváci sledovať od 19. júna, a česko-slovenská komédia Víťaz, ktorá bude mať premiéru neskôr v tomto roku.

Medzi ďalšie nové seriály, ktoré sa na SkyShowtime objavia neskôr v tomto roku, patrí kritikmi oceňovaný mysteriózny seriál Poker Face s Natashou Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) v roli Charlie, ktorá má mimoriadnu schopnosť rozpoznať, keď niekto klame. Debutovať bude ako pôvodný seriál SkyShowtime.

Neskôr v tomto roku SkyShowtime uvedie The Curse, pôvodný seriál SkyShowtime s Emmou Stone, Nathanom Fielderom a Bennym Safdiem v hlavných úlohách. Príbeh skúma údajnú kliatbu, ktorá narúša vzťah novomanželov. V exkluzívnej premiére SkyShowtime predstaví aj najnovší seriál Taylora Sheridana Special Ops: Lioness.

V hlavných úlohách sa predstaví Zoe Saldaña, hlavná hrdinka príbehu a výkonná producentka, Nicole Kidman, držiteľka Oscara® a výkonná producentka, Laysla De Oliveira a Morgan Freeman, držiteľ Oscara®. Pôvodný seriál sleduje tím Lioness Engagement, ktorý sa snaží rozložiť teroristickú organizáciu priamo zvnútra.

Netrpezlivo očakávanú premiéru druhej časti piatej série Yellowstone bude možné sledovať exkluzívne na všetkých trhoch SkyShowtime koncom tohto roku. Okrem toho sa exkluzívne na SkyShowtime objaví aj druhá séria seriálov 1923 v hlavných úlohách s Helen Mirren, držiteľkou Oscara®, a Harrisonom Fordom, nominovaným na Oscara®, a Tulsa King, v hlavnej úlohe so Sylvesterom Stalloneom. Oba seriály sú z dielne Taylora Sheridana, nominovaného na Oscara®. Seriál Halo, založený na rovnomennom hernom trháku, sa vracia s druhou sériou.

Exkluzívne na SkyShowtime budú mať premiéru aj filmové trháky Babylon (6. júla), M3GAN (14. augusta) a She Said (23. júna), ktoré sa tak pridajú k filmovým trhákom Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion a Minions: The Rise of Gru – všetky budú k dispozícii bez ďalších poplatkov.

 „SkyShowtime je určená pre Európu a sme hrdí, že na našich trhoch uvádzame pôvodnú tvorbu. Premiéra tak rozsiahleho a pôsobivého balíka desiatich pôvodných seriálov počas prvého roka je pre novú streamovaciu službu takmer nevídaná. SkyShowtime je domovom niektorých z najpôsobivejších exkluzívnych programov, ktoré predstavujú to najlepšie z hollywoodskej a miestnej produkcie, a výnimočnej ponuky filmov. SkyShowtime je odhodlaná prinášať zákazníkom naprieč Európou ponuku prémiového obsahu za skvelú cenu,“povedalMonty Sarhan, CEO služby SkyShowtime.

SkyShowtime ponúka tisícky hodín kvalitnej zábavy pre celú rodinu. Predplatitelia služby majú prístup k novým a exkluzívnym seriálom, pôvodnej tvorbe, oceneným filmom, obsahu pre deti a rodinu a výberu legendárnych titulov a zbierok od štúdií Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock – všetko streamované na jednej platforme.

SkyShowtime je dostupná v Albánsku, Andorre, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Česku, Čiernej Hore, Dánsku, Fínsku, Holandsku, Chorvátsku, Kosove, Maďarsku, Nórsku, Poľsku, Portugalsku, Rumunsku, Severnom Macedónsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, Španielsku a Švédsku.

SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného SkyShowtime je 5,99 EUR (bez reklám). Služba ponúka sedemdňovú skúšobnú dobu – s možnosťou zrušenia kedykoľvek.

Warszawianka
Warszawianka je poľský fiktívny dramatický seriál, ktorý sleduje tragikomické dobrodružstvá štyridsaťročnej mestskej legendy (Borys Szyc) vo Varšave. Je to veľmi komplexná postava, nezodpovedný milovník večierkov, sériový sukničkár a zároveň kamarát všetkých v okolí. Za touto maskou sa trápi a nenávidí sám seba, je v pasci svojich rodičov (Krystyna Jandová a Jerzy Skolimowski) a spútaný kultúrou a dobou, ktorá ho formovala. Má hlavu plnú snov a vďaka jeho spisovateľskému talentu si získal srdce celej Generácie X. Avšak ešte nedospel. Je slabý. Po tom, čo mal všetko a stratil, sa snaží pochopiť zmysel moderného sveta v obklopení najzaujímavejších postáv mesta.

Víťaz
Víťaz je česko-slovenská rodinná komédia, ktorá rozpráva príbeh Viktora Hudáka (Ady Hajdu), fiktívneho premiéra malej európskej zemi, ktorý končí svoju politickú kariéru a vracia sa do bežného života. Avšak, keď jeho nástupca radikálne rozvráti všetky predchádzajúce kroky a programy, na ktorých postavil svoju kariéru, rýchlo si uvedomí, že byť bývalým premiérom mu dáva len veľmi malú moc. V snahe dokázať, že je stále dôležitý, sa pokúša dostať do čela a prevziať vedenie doma, kde žije so svojou ženou a troma dcérami. No pretože bol tak dlho bez ich prítomnosti a nemal ani poňatie o tom, ako funguje reálny svet, nájde rodinu, ktorá si už dávno zvykla žiť bez neho, a so skupinou žien, ktorá ďaleko prevyšuje všetkých politických protivníkov, s ktorými sa počas svojej premiérskej kariéry stretol. V hlavných úlohách sa predstaví Ivana Chýlková a Milan Ondrík.

Poker Face
Poker Face je 10-dielny mysteriózny seriál, ktorý sleduje postavu Charlie (Natasha Lyonne) s mimoriadnou schopnosťou odhaliť, keď niekto klame. Vydáva sa na cestu vo svojom aute Plymouth Barracuda a na každej zastávke sa stretáva s novými postavami a zvláštnymi zločinmi, pri ktorých si nevie pomôcť a musí ich jednoducho vyriešiť. Seriál vytvoril, napísal, režíroval a produkoval Rian Johnson, držiteľ viacerých nominácií na Oscara®, ktorý bol aj scenáristom, režisérom a producentom filmovej série Knives Out. Lyonne je výkonnou producentkou, scenáristkou a režisérkou seriálu. Seriál vzniká v produkcii T-Street, MRC a Animal Pictures.

The Curse
The Curse je žánrovo rôznorodý seriál spoločnosti SHOWTIME®, ktorý skúma, ako údajná kliatba narúša vzťah čerstvých novomanželov, ktorí sa pokúšajú počať dieťa, a zároveň účinkujú vo svojej problematickej novej HGTV šou. Seriál The Curse je produkovaný spoločnosťou A24, a jeho spolutvorcami a výkonnými producentmi sú Benny Safdie (Good Time, Uncut Gems a Daddy Longlegs) a Nathan Fielder (Nathan for You a The Rehearsal), ktorý pôsobí aj ako režisér. V hlavných úlohách účinkujú Nathan Fielder, Benny Safdie a držiteľka Oscara® Emma Stone (La La Land), ktorá je aj výkonnou producentkou spolu s Davom McCarym a Ali Herting pod značkou Fruit Tree. Josh Safdie a Ronald Bronstein pôsobia taktiež ako výkonní producenti. Medzi hosťujúcimi hviezdami sú na Oscara® nominovaný Barkhad Abdi (Captain Phillips), na cenu Emmy® nominovaný Corbin Bernsen (L.A. Law, City on a Hill), a Constance Shulman (Orange Is the New Black).

Nicole Kidman ako Kaitlyn Meade (autor foto: Greg Lewis/Paramount+)

Special Ops: Lioness
Special Ops: Lioness od Taylora Sheridana, nominovaného na Oscara®, vychádza zo skutočného príbehu a sleduje Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), drsnú, ale vášnivú mladú mariňáčku, ktorá bola naverbovaná do tímu Lioness, aby pomohla zničiť teroristickú organizáciu priamo zvnútra. Saldaña si zahrá Joe, šéfku stanice programu Lioness, ktorá má za úlohu vycvičiť, viesť a riadiť svoje tajné agentky.Yellowstone
Držiteľ Oscara® a ceny Emmy®, Kevin Costner, hrá hlavnú rolu Johna Duttona, patriarchu rodiny rančerov z Montany a majiteľa najväčšieho ranča v USA. Ide o príbeh Duttonovho boja za obranu svojej pôdy a rodiny pred indiánskou rezerváciou a developermi. Zdravotné problémy a rodinné tajomstvá spôsobujú Duttonovcom napätie a politické ambície a okolité partnerstvá ohrozujú ich budúcnosť.

1923
Seriál 1923 od Taylora Sheridana, nominovaného na Oscara®, je ďalším pokračovaním príbehu o vzniku Yellowstonu, ktorý nadväzuje na rekordný úspech 1883. V hlavných úlohách sa predstaví Harrison Ford, nominovaný na Oscara®, a Helen Mirren, držiteľka Oscara®. Seriál 1923 predstaví novú generáciu rodiny Duttonovcov a preskúma začiatok dvadsiateho storočia, keď pandémie, historické suchá, koniec prohibície a veľká hospodárska kríza sužujú horský západ a Duttonovcov, ktorí ho nazývajú svojím domovom.

Tulsa King
Tulsa King od Taylora Sheridana, nominovaného na Oscara®, sleduje newyorského mafiánskeho šéfa Dwighta „Generála“ Manfrediho (Silvester Stallone) tesne po tom, čo bol po 25 rokoch prepustený z väzenia a neslávne vyhnaný svojím šéfom, aby založil obchod v Tulse v štáte Oklahoma. Dwight si uvedomuje, že jeho mafiánska rodina nemusí chcieť pre neho iba to najlepšie. Pomaly buduje partiu zo skupiny pochybných postáv, aby mu pomohla založiť nové zločinecké impérium na mieste, ktoré by pre neho mohlo byť inou planétou.

Halo
Impozantný svet a herecké obsadenie ožívajú v novom pôvodnom dramatickom seriáli Halo, ktorý vychádza z legendárnej hernej série z dielne Xbox®. Halo zmenilo spôsob, akým ľudia uvažujú o videohrách, a stalo sa celosvetovým fenoménom v oblasti zábavy, ktorého sa celosvetovo predalo viac ako 81 miliónov kópií. Nový televízny seriál Halo sa bude odohrávať vo vesmíre, ktorý vznikol v roku 2001. Seriál dramatizuje epický konflikt 26. storočia medzi ľudstvom a mimozemskou hrozbou, známou ako Covenant. Halo prepojí dobre vykreslené osobné príbehy s akciou, dobrodružstvom a bohato prepracovanou víziou budúcnosti.

Zdroj: Rubikon PR/SkyShowtime

Babylon
Babylon od Damiena Chazella je originálnym príbehom odohrávajúcim sa v Los Angeles v 20. rokoch minulého storočia. V hlavných úlohách sa predstavia Brad Pitt, Margot Robbie a Diego Calva, spolu s hereckým ansámblom vrátane Jovana Adepa, Li Jun Li a Jeana Smarta. Príbeh o prehnaných ambíciách a šokujúcich výstredností sleduje vzostup a pád viacerých postáv počas éry nespútanej dekadencie a skazenosti typickej pre starý Hollywood.

M3GAN
M3GAN je zázrak umelej inteligencie, bábika ako živá, naprogramovaná tak, aby bola najlepším spoločníkom dieťaťa a najväčším spojencom rodiča. M3GAN navrhla Gemma (Allison Williams z filmu Get Out), geniálna vývojárka robotických hračiek. Bábika dokáže počúvať, pozorovať a učiť sa. Stáva sa kamarátkou, učiteľkou a ochrankyňou dieťaťa, s ktorým je spätá. Keď sa Gemma nečakane stáva opatrovníčkou svojej osirelej osemročnej netere Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), zisťuje, že si nie je istá sama sebou a nie je pripravená na rolu rodiča. Pod obrovským tlakom v práci sa Gemma rozhodne spárovať svoj prototyp M3GAN s Cady v snahe vyriešiť oba problémy – rozhodnutie, ktoré bude mať nepredstaviteľné následky.

She Said
Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), dvojnásobná nominantka na Oscara®, a Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick), nominovaná na cenu Emmy®, sa predstavia v hlavných úlohách reportérok New York Times, Megan Twohey a Jodi Kantor, ktoré spoločne odkryli jeden z najdôležitejších príbehov svojej generácie. Príbeh, ktorý prelomil desaťročia mlčania o téme sexuálneho zneužívania v Hollywoode a podnietil k zmene v americkej kultúre, ktorá pokračuje až dodnes. Film od Oscarmi ocenených producentov filmov 12 Years a Slave, Moonlight, Minari, Selma, The Big Short a na Oscara® nominovaného producenta filmov Zero Dark Thirty a American Hustle vychádza z vyšetrovania New York Times vedeného Jodi Kantor, Megan Twohey a Rebeccou Corbett a z bestselleru New York Times pod názvom She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement od Jodi Kantor a Megan Twohey.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne