7.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

Novou posilou v tíme Slovan bude Kyriakos Savvidis zo Spartaku Trnava, David Hrnčár prestupuje do Beverenu

Najčítanejšie

Futbalový klub Beveren z Belgicka si uplatnil opciu na prestup Davida Hrnčára. Odchovanec Slovana prežil v belasom tričku mládežnícke roky a pôsobenie v „béčku“, po hosťovaniach v Pohroní a Zlatých Moravciach sa vrátil v roku 2021 späť do Slovana.

Začiatkom roku bol na hosťovaní v II. ligovom klube SK Beveren, ktorý si naň aktuálne uplatnil dohodnutú opciu a musí sa vrátiť.

Novou posilou belasého tímu je defenzívny stredopoliar Kyriakos Savvidis, ktorý je odchovancom gréckeho klubu PAOK Solún, neskôr pôsobil aj v OFI Kréta, či v klube Aris Saloniki.

Na Slovensku bol jeho prvým klubom MFK Zemplín Michalovce a od roku 2020 pôsobil v Spartaku Trnava, odkiaľ prechádza do Slovana.

„Počas pôsobenia v Trnave dokazoval, že dosahuje kvality Slovana Bratislava. Bol pre nás teda jasnou voľbou. Pre mňa osobne to bol dokonca najlepší hráč nášho odvekého rivala. Jeho bojovnosť, líderstvo a zanietenosť bolo na trávniku radosť sledovať. Už dlhšie som si ho u nás vedel predstaviť,“ prezradil pre oficiálny klubový web generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml.

„So Savidisom sme sa dohodli na trojročnej spolupráci. Verím, že naša spolupráca bude úspešná a spoločne dosiahneme mnoho športových úspechov. Dnes je to však iba začiatok. Môžete sa tešiť na ďalšie vzácne posily, ktoré postupne predstavíme. Prajem ešte peknú nedeľu všetkým našim fanúšikom. SPOLU SME SLOVAN!,“ doplnil Ivan Kmotrík ml.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne