6.3 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Útočník Slovana Žan Medved prestupuje do FC Košice

Najčítanejšie

Okrem futbalového klubu Slovan a MFK Skalica v minulosti útočník Žan Medved pôsobil aj v kluboch v Taliansku, Slovinsku, ale aj v Poľsku.

„Dravý slovinský útočník hájil belasé farby od januára 2020, kedy k nám prestúpil z NK Olimpija. Počas svojho pôsobenia v Bratislave hosťoval aj vo Wisle Kraków, NK Celje a naposledy aj v MFK Skalica. Žanovi prajeme v jeho kariére ako aj živote veľa šťastia a všetko dobré,“ uviedol futbalový klub Slovan na svojom oficiálnom webe.

FC Košice ako finalista II. ligy v zatiaľ poslednej sezóne 2022/23, nastúpi v novej sezóne 2023/24 do prvoligovej súťaže Fortunaligy.

Žan Medved sa preto stretne počas zápasov aj s bývalými kolegami z tímu ŠK Slovan na štadióne s kapacitou 22 500 divákov, na Tehelnom Poli, resp. Orlen Aréne, ako by sa mal údajne po novom Národný futbalový štadión premenovať.

Svoje zápasy FC Košice odohrá v Košickej futbalovej aréne, ktorá má kapacitu 5 836 divákov, ktorí sa môžu tešiť na zaujímavé derby Východ vs. Západ.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne