17.7 C
Bratislava
streda, 8. mája 2024

Krása diamantových zásnubných prsteňov

Najčítanejšie

Ak sa chystáte požiadať svoju priateľku o ruku, zvážte kúpu diamantového zásnubného prsteňa, tradičného šperku na takéto príležitosti. Zásnubné prstene s diamantom sú z nejakého dôvodu nazývajú najlepším priateľom dievčat. S takýmto darčekom, ktorý si môžete vybrať v EGNE, nezostane žiadna žena ľahostajná.

Počet a upevnenie drahých kameňov

Len málo mladých ľudí si vyberie šperk bez drahokamu. Klasickým riešením je model s jedným drahokamom. Rozmery a spôsob upevnenia vložiek sú rôzne. Veľký drahokam v prostredí hrotu vyzerá jasne a expresívne. A kameň v hluchej kaste, zapustená do krčmy, nebude držať na oblečení. Rozhodujúcimi faktormi sú dizajn, harmónia a komfort nosenia. Voľba môže padnúť na modely s dráhou, voľným nastavením pavé, ako aj dodatočnou vložkou. Pre zrelé ženy sú vhodné produkty s tromi alebo piatimi drahokamami.
Tvar kameňov

Okrúhly výbrus je klasickým riešením na rezanie diamantov. Táto forma obstála v skúške času. Jeho praktickosť a elegancia sú nepopierateľné, pretože krása drahokamu je naplno odhalená. Tradične remeselníci vyrábajú 57 faziet, ale počet sa môže líšiť v závislosti od veľkosti, tvaru a prítomnosti inklúzií. Inlay vo forme srdca vyzerá veľkolepo, naznačuje hĺbku pocitov.

Farba

Diamantový zásnubný prsteň je vhodný pre ženu akéhokoľvek vzhľadu. Drahokamy sa líšia farbou. Transparentný biely kameň je najbežnejší a najobľúbenejší. Čierna je výrazná, vyčnieva z pozadia ostatných, púta pozornosť. V jednom produkte je možné kombinovať kamene dvoch odtieňov.

Štýl

Najpopulárnejšie sú klasické modely. Sú kombinované s akýmkoľvek šatníkom, všestranné, ľahko sa kombinujú s ostatnými. Dizajn zostáva relevantný, napriek variabilite módnych trendov. Tieto prstene sú vhodné pre väčšinu žien. Ak chcete zdôrazniť výnimočnosť udalosti, zvoľte romantický model s kvetmi a srdiečkami. Moderné je vhodné pre milovníkov neštandardných vecí. Elitné prstene sa dávajú zrelým ženám. Avantgardné šperky sa vyznačujú geometrickými tvarmi a spájajú sa s mladistvým štýlom.
Ako neurobiť chybu pri výbere

Dar by mal zodpovedať slávnosti udalosti. Zamyslite sa nad tým, ako budú šperky vyzerať a ako sa budú nosiť v každodennom živote. Mal by byť pohodlný a ladiť so štýlom vašej milovanej. Ak si vyberiete darček sami, riaďte sa preferenciami budúceho manžela. To vám pomôže získať predstavu o jej vkuse. Väčšina modelov bude vyhovovať žene s tenkými dlhými prstami. Ak je kefa veľká, vyberte široký okraj. Vyzerá harmonicky a vytvára vizuálnu rovnováhu.

Neváhajte a navštívte exkluzívne zlatníctvo Egne v Bratislave, kde nájdete najširšiu ponuku svadobných obrúčok na Slovensku.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne