2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Kúpa klimatizácie s montážou je výhodná!

Najčítanejšie

Klimatizácia je mimoriadne užitočné zariadenie na boj s teplom. Pomôže to vytvoriť pohodlné podmienky doma aj na pracovisku, ale je lepšie nespoliehať sa na vlastnú intuíciu a videá z internetu a zveriť inštaláciu klimatizácie špecializovaným odborníkom.

Kúpa klimatizácie s montážou vám umožní nielen získať moderné klimatizačné zariadenia, ale aj ušetriť čas a predchádzať technickým chybám. Toto je príležitosť získať plnú podporu pri inštalácii klimatizácie – od plánovania až po spustenie systému a následný servis.

Montáž klimatizácie na kľúč je výhodná

Tu je to, čo získajú kupujúci, ktorí sa rozhodnú pre kúpu klimatizácie s montážou.

1. Záruka na servisné práce
Uvedenie do prevádzky a kontrola správnej činnosti sa vykonáva ihneď po inštalácii. Problémy, ktoré vzniknú v prvých mesiacoch prevádzky, budú majstri odstraňovať bezplatne. Ak sa v tomto čase zistia vady na strane výrobcu, firma vymení klimatizáciu alebo bezplatne odstráni vadu. Samoinštalácia ruší záruku výrobcu navždy.

2. Bezpečné používanie
Bez skúseností s elektrickými obvodmi vás ľahko zasiahne elektrický prúd. Aj keď je všetko správne zapojené, nie je zaručené, že klimatizácia bude fungovať ako má a nevytvorí podmienky pre skrat.

3. Profesionálna montáž
Montáž klimatizácie vykonávajú dvaja ľudia. Navyše obaja ľudia musia mať určité skúsenosti a efektivitu. Ak niekto z týchto ľudí tejto téme nerozumie, jeho postupy jej môžu uškodiť.

Môžete nájsť informácie o tom, ako ďaleko umiestniť komponenty od stropu, okien, bočnej steny, ale to nestačí na kvalifikovanú inštaláciu zariadenia – musíte mať predstavu o tom, ako viesť potrubia a káble, kde to je lepšie umiestniť vonkajšiu jednotku, čo s čím je kombinované a ako je to spojené.

Čo zahŕňa nákup a montáž klimatizácie na kľúč

Keď sa rozhodnete kúpiť klimatizáciu a nainštalovať ju s pomocou špecialistov, získate maximálne výhody:

• výber správneho miesta na inštaláciu klimatizácie;
• pomoc pri výbere optimálneho modelu z hľadiska výkonu a funkcií;
• doručenie zariadenia na určenú adresu;
• inštalácia systému na kľúč;
• spúšťanie a testovanie zariadení;
• vysvetlenia kapitánov týkajúce sa prevádzky a periodicity údržby;
• montážny záručný a popredajný servis.

Aj keď ste na začiatku odmietli odbornú montáž klimatizácie, najmite si aspoň súkromných špecialistov, ktorí pracujú na základe licencie a sú schopní poskytnúť záruku kvality. Steny s plesňami, kaluže z unikajúceho skondenzovaného vzduchu, deštrukcia fasády domu – to všetko môžu očakávať veľmi sebavedomí vo vlastných schopnostiach.

Lacná-Klíma – Kvalitná klimatizácia za dostupné ceny
TEL: 0911/ 700 070 EMAIL: info@lacna-klima.sk

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne