9.4 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Privítajte leto so štýlovými bytovými dekoráciami!

Najčítanejšie

Každý majiteľ domu sa snaží vytvoriť útulné miesto pre svoj pobyt. V procese renovácie sa starostlivo vyberá dekor stien, podlahy a stropu a keď sa vytvorí základ pre interiérový dizajn, môžete prejsť k zaujímavým detailom, ktoré upútajú pozornosť.

Stolná lampa s bielym tienidlom bude dôstojnou ozdobou nočného stolíka. Elegantná noha a základňa sú vyrobené z chrómovanej ocele. Tri kryštálové vložky vo forme elipsy pomáhajú zriediť prísnosť kovu. Hodí sa do dámskej a rodinnej spálne, vytvorenej v štýle „glamour“ alebo „modern“.

Vyžaduje veľmi málo miesta na umiestnenie: priemer produktu je iba 12 cm. Pre jednoduché pripojenie je vyrobená dlhá šnúra 1,5 m. Lampa jemne osvetľuje priestor pri posteli, čo vám umožní rýchlo vidieť požadovaný predmet na nočný stolík.

Ak nie ste zvyknutí spať v úplnej tme, použite práve túto lampu – dokáže navodiť romantickú atmosféru v rodinnej spálni. Osvetľovacie zariadenie príde vhod, keď už jeden z manželov odpočíva a druhý si chce pred spaním prečítať knihu, nájsť niečo v nočnom stolíku alebo skontrolovať správy na mobile. Táto stolná lampa sa bude dobre vynímať v obývačke na krbe alebo na komode. Ak je to žiaduce, môže byť inštalovaný na chodbe, v súkromnej knižnici, v domácej kancelárii. Pod takým elegantným doplnkom musíte vybrať veci podobného plánu, aby ste vytvorili elegantné kompozície.

Moderné drevené EKO hodiny budú rovnako praktickým a dekoratívnym doplnkom do obývačky, spálne, kuchyne aj pracovne. Prírodné materiály sú vždy v trende – zapadnú do každého interiéru.

Výrobok je vyrobený z drevovláknitej dosky, v ktorej sú rozdrvené a zlepené častice rastlín. Po fáze lisovania doska získa zvýšenú tvrdosť, čo má pozitívny vplyv na životnosť. Čierna farba podporí klasické farby v miestnosti a noblesne vynikne na svetlých stenách. Ciferník je znázornený rímskymi číslicami – to je dôvod naučiť deti iný typ výpočtu. Drevené šípky sú vyrobené v prírodnej farbe, ktorá úspešne odtieňuje čierny základ. Model nemá pevnú podšívku a pripomína kovanú verziu.

Tieto dva prvky spolu vytvárajú zvláštny pocit. Chcete si ich kúpiť pre seba a zároveň sa ich nebudete hanbiť kúpiť ako darček. Majú originálny vzhľad a nízku hmotnosť. Pre tých, ktorí neobľubujú najmä oceľové prvky v interiéri, bude táto voľba tým najlepším možným riešením!

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne