11.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Račianky a Račania dobrej vôle, potrebujeme Vašu pomoc! Podporte hlasovaním vznik petangového ihriska v račianskom stacionári na Plickovej!

Najčítanejšie

„Prosíme, pomôžte seniorom z račianskeho stacionára získať petangové ihrisko a zahlasujte za ich projekt „Šport spája generácie – petang pre komunitu“. Ten postúpil do ďalšieho kola výberu programu Gesto pre mesto. Hlasuje sa tu,“ uviedla MČ Rača a doplnila:

„Jedná sa o projekt výstavby petangového ihriska v areáli Denného stacionára pre seniorov na Plickovej ulici. V tejto lokalite sa v úzkom prepojení nachádza zariadenie pre seniorov, materská škola a v septembri sa otvára základná škola Plickova. Súčasťou stacionára pre seniorov je rozľahlá záhrada, ktorou prechádza množstvo seniorov, detí, ich rodičov a obyvateľov okolitých domov a ponúka tak výnimočne vhodný priestor na vybudovanie športového zázemia pre komunitu. Chceme prepojiť generácie a ponúknuť komunite kvalitný priestor na spoločné trávenie voľného času pri činnosti, ktorá je atraktívna a fyzicky zvládnuteľná pre rôzne vekové skupiny. Za každý hlas/zdieľanie/podporu veľmi pekne ďakujeme!!“

Projekt Gesto pre mesto vznikol s podporou Raiffeisen banky. Projekt ktorý ocenia hlasujúci najvyšším počtom hlasov získa finančný dar 1000eur. Projekt Gesto pre mesto za viac ako osem rokov svojho pôsobenia, podporil až 939 projektov a rozdal 971 tisíc eur.

Dať hlas komunitnému projektu, môžete > tu

(fb, red)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne