11.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Zapojte sa do ankety! Napíšte svoj názor na parkovanie v Rači!

Najčítanejšie

V Mestskej časti Bratislava-Rača aktuálne funguje platená parkovacia politika len v časti zvanej Krasňany a to najnižšou sumou 50 centov za hodinu, v popoludňajších hodinách.

Poslanec Michal Feik v ankete zisťuje skúsenosti obyvateľov s dopravou a parkovaním. Výsledky ankety budú publikované a budú slúžiť aj ako podklad pre rozhodovanie o regulácii v ďalších častiach v Rači. Anketa je určená pre obyvateľov s trvalým alebo dočasným pobytom v Rači.

„Máte problém zaparkovať pri dome alebo v práci? Trápia Vás autá na chodníkoch? Aké riešenia uprednostňujete? Aké máte skúsenosti s regulovaným parkovaním PAAS v Krasňanoch alebo v iných častiach Bratislavy? Súhlasíte s tým, aby bolo zavedené regulované parkovanie aj v ďalších zónach v Rači?,“ pýta sa v dotazníku obyvateľov mestskej časti poslanec Rače Michal Feik.

„Ako ste už isto zachytili, hlavné mesto v období 2024-2026 chystá rozširovanie regulovaného parkovania v Rači. S hlavným mestom sme sa dohodli, že celý tento proces bude prebiehať v súčinnosti s mestskou časťou Bratislava-Rača. A nemalo by sa to zaobísť bez participácie obyvateľov. Preto Vás chcem poprosiť, aby ste sa zapojili do ankety. Určená je pre obyvateľov Krasnian (kde už regulované parkovanie zavedené je) ako aj Rače a Východného (t. č. bez regulácie),“ doplnil Michal Feik, ktorý je zároveň aj predsedom Komisie životného prostredia a dopravy v Rači.

Formulár anketového dotazníka nájdete > tu

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne