14.3 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Na obrazovkách RTVS štartuje štvrtá séria cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku

Najčítanejšie

Pred pár dňami odštartovala premiérová štvrtá séria obľúbenej cestovateľskej šou RTVS S úsmevom po Slovensku. V novej sérii sa k Dominike Kavaschovej, Mariánovi Čekovskému, Jurajovi Šokovi Tabačkovi a Borisovi Valábikovi pripojí aj nová cestovateľka Martina Zábranská.

Cestovatelia budú predstavovať zaujímavé slovenské zákutia počas celého leta, vždy vo štvrtok o 20.30 h na Jednotke. Prvú epizódu, v ktorej pätica cestovateľov navštívi Trnavský kraj, ste mohli vidieť vo štvrtok 29. júna.

S úsmevom po Slovensku – zábavné cestovanie zohratej pätice známych cestovateľov pokračuje. Herečka Dominika Kavaschová, moderátor a zabávač Juraj „Šoko“ Tabaček, spevák Marián Čekovský a nová členka tímu – herečka a moderátorka Martina Zábranská pod vedením kapitána Borisa Valábika opäť vyrážajú na spoločné dobrodružstvá.

Spoločne veselo a s úsmevom precestujú Slovensko, navštívia pamiatky, atrakcie aj zaujímavosti, ktoré by na potulkách našou krásnou krajinou nemali ostať nepovšimnuté. V prvej premiérovej epizóde usmiati cestovatelia navštívia Trnavský kraj a začnú, ako inak, v historickej Trnave.

„Neverila som tomu, že by som mohla byť súčasťou tejto vtipnej a energickej partie, ale veľmi som sa potešila,“ hovorí Martina Zábranská o ponuke na účasť v obľúbenej cestovateľskej šou.

„Mám pred tým veľký rešpekt a pociťujem istú dávku stresu, lebo je to výzva. Natáčanie je veľmi príjemné, ale stále cítim istú zodpovednosť, aby som ako nová členka tímu zapadla do tej skladačky,“ dodáva herečka a moderátorka.

Prvú epizódu štvrtej série cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku mohli vidieť diváci vo štvrtok 29. júna o 20.30 h na Jednotke a Tešiť sa môžete na doteraz neobjavené zákutia Trnavského kraja, v ktorých si pätica cestovateľov vyskúšala rôzne aktivity – jazdu na koni, starostlivosť o včely či cykloturistiku, vždy vo štvrtok o 20.30 h na Jednotke.
(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne