5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Rádio_FM prinesie poslucháčom exkluzívne vysielanie z festivalu Pohoda, vrátane koncertov Suzanne Vega, Wet Leg, Caroline Polachek a mnohých ďalších

Najčítanejšie

Rádio_FM je aj tento rok „vaše festivalové rádio“. Vysielacie zázemie Rádia_FM sa v týchto dňoch presunulo na trenčianske letisko na festival Pohoda do Rádio(aktívnej zóny)_FM. Poslucháčom ponúkne exkluzívne informácie, rozhovory z festivalu Pohoda a nefalšovanú festivalovú atmosféru, a to vrátane koncertov svetových hviezd.

„Rádio_FM sa bude aj tento rok snažiť čo najviac zachytiť festivalovú atmosféru z Pohody aj pre všetkých, ktorí sa na trenčianske letisko budú presúvať, alebo sa festivalu tento rok nemôžu zúčastniť. Dramaturgia nášho vysielania je opäť vyskladaná jedinečným spôsobom, stačí sa len naladiť a počúvať festivalové Rádio_FM. Na Pohodu týmto spôsobom zoberieme naozaj všetkých,“ hovorí Janka Imrichová, intendantka Rádia_FM.

Vo vysielaní Rádia_FM priamo z festivalu Pohoda budú poslucháčom exkluzívne informácie, rozhovory z festivalu Pohoda a nefalšovanú festivalovú atmosféru sprostredkúvať Dominka s Martinom z Rána na eFeMku a Lucia s Vierkou z :Popo_FM.

Poslucháči Rádia_FM si však budú môcť exkluzívne vychutnať aj živé prenosy mnohých koncertov. Vo štvrtok od 19.00 h otvorí program na hlavnom pódiu Alina Pash z Ukrajiny, krátko po 21.00 h sa ozvú Sleaford Mods, ktorí sa do line-upu tohtoročnej Pohody dostali len pred dvomi týždňami. Vo štvrtok sa poslucháči môžu tešiť aj na priamy prenos koncertu amerického pesničkára Perfume Genius, ktorý sa začne o 22.45 h.

V piatok sa z éteru Rádia_FM od 19.00 h ozve Suzanne Vega, po ktorej sa o slovo prihlásia švédski punkeri Viagra Boys a tiež štyrmi soškami Grammy ocenení Wet Leg. Na Pohode sa predstaví aj jeden z najvýraznejších ženských vokálov na súčasnej nielen electro-popovej hudobnej scéne – koncert Caroline Polachek prinesie Rádio_FM naživo od polnoci.

Sobota bude patriť predovšetkým koncertom českej a domácej hudobnej scény. Rádio_FM odvysiela koncert legendy slovenského hip-hopu A.M.O. oslavujúcej 20. výročie svojho vzniku, o slovo sa prihlásia aj mladí Krstní otcovia.

Čas od 20.15 h bude patriť živému prenosu koncertu skupiny Fallgrapp, ktorá je s Rádio_FM spätá od svojich začiatkov. Koncertný zážitok sľubuje aj obľúbená česká skupina Midi Lidi na čele s Petrom Markom.

Program Rádia_FM z vysielania z festivalu Pohoda je aktualizovaný na webe radiofm.sk.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne