16.8 C
Bratislava
streda, 8. mája 2024

HONOR 90, najlepší parťák do cestovnej tašky so skvelým fotoaparátom

Najčítanejšie

Foťte s 200 Mpx kamerou naplno, kdekoľvek a kedykoľvek, bez ohľadu na svetelné podmienky.

Milujete cestovanie a spontánne rozhodnutia? Vyrazte za dobrodružstvom a zážitkami, plnými farieb a života, s novým smartfónom HONOR 90, ktorý vidí svet rovnako ako vy. Nový parťák vám bude vždy nablízku so svojim 200Mpx fotoaparátom, ktorý nádherne zachytí všetky kúzelné chvíle, či už sa odohrajú na slnečnej pláži alebo na nočnej párty pod holým nebom.

Nezáleží na tom, či je fotografovanie vašou vášňou, alebo si len jednoducho nechcete nechať ujsť žiaden neopakovateľný moment. Nech je to akokoľvek, HONOR 90 zachytí každú vašu spomienku v tak vysokej kvalite, že všetky detaily a farby zostanú na fotke navždy živé a dokonalé. Srdcom systému fotoaparátov je hlavná kamera s rozlíšením 200 Mpx, vďaka ktorej zachytíte snímky s tak úžasnými detailmi, ktoré fotoaparátom s nižším rozlíšením často uniknú.

Ostré snímky plné detailov

Ak na svojich cestách natrafíte na dych vyrážajúcu rozhľadňu, jednoducho siahnite po svojom smartfóne HONOR 90 a odneste si tento fascinujúci pohľad navždy so sebou. Či už fotíte z útesu nad azúrovým morom, z vrcholu hory alebo z veže uprostred veľkomesta, uvidíte, že pri pohľade na výslednú fotku vás znova zaplavia tie isté emócie, aké ste zažívali na danom mieste. Na snímke nájdete všetky detaily, jemnú štruktúru listov na stromoch aj vlnky na vzdialenej vodnej hladine. Keď fotoaparát namierite napríklad na kvetinu pri ceste, HONOR 90 zachytí jemné žilky jej okvetných lístkov, drobné kvapôčky rosy a všetky farebné variácie.

Objavte kúzlo nočných fotiek

So smartfónom HONOR 90 môžete obavy zo zlého svetla hodiť za hlavu. Jeho fotoaparát má v sebe pokročilú technológiu vrátane algoritmov umelej inteligencie, ktoré vedia fotku perfektne vylepšiť. Dokonalú fotku si tak urobíte nielen za jasného svetla, ale aj v noci na párty pod hviezdou oblohou, na nočnej ulici vo svetle lámp, ale aj na romantickej večeri pri sviečkach.

Pri každom pohľade na jasné a detailné fotky pocítite tú istú energiu, ktorú ste prežívali v danom momente. A to aj napriek tomu, že svetelné podmienky neboli práve ideálne. Ostré, živé a realistické fotky vykúzli technológia HDR a umelá inteligencia v režime AI HDR, ktorá záber dokáže zanalyzovať a do detailu vylepšiť, aj keď fotíte proti svetlu alebo v iných náročných podmienkach.

Krásny na pohľad a darček k nákupu

Určite budete súhlasiť, že fotenie je úžasná záľuba, vďaka ktorej môžete vyjadriť sami seba, rozprávať svoje príbehy a zdieľať svoj jedinečný pohľad na svet. So smartfónom HONOR 90 a jeho funkciami zameranými na užívateľa a pokrokovým systémom fotoaparátov vám to pôjde ešte ľahšie. A to v takej miere detailov a ostrosti, akú môže ponúknuť len máloktorý iný smartfón.

Zachyťte aj vy krásu sveta okolo seba s 200Mpx fotoaparátom HONOR 90 a dajte priestor svojej kreativite. HONOR 90 si môžete zaobstarať na Slovensku už teraz v troch farebných prevedeniach, v čiernej Midnight Black, zelenej Emerald Green alebo striebornej Diamond Silver. Odporúčaná cena je 549€ s pamäťou 8 + 256 GB alebo 599€ s pamäťou 12 + 512 GB. Navyše môžete k nákupu získať v závislosti od operátora darček.

U operátora Orange do 30.9. dostanete k nákupu aj druhý telefón HONOR X6 len za jedno Euro. U operátora O2 je k dispozícii s výkupným bonusom 180€ pri odpredaji starého zariadenia.

Cenovo dostupnejší model HONOR 90 Lite nájdete za odporúčanú cenu 299€ . Ten má vo výbave 100Mpx hlavný fotoaparát a 16Mpx prednú kameru vďaka ktorým vám tiež zaručí krásne snímky krajiny aj detailov a perfektné autoportréty.

U operátora O2, získate k HONOR 90 Lite aj praktické slúchadlá O2 pods ako darček. U operátora Orange dostanete k nákupu slúchadlá HONOR Earbuds X3 Lite. V NAY počas časovo obmedzenej predpredajovej akcie dostanete ako darček smart náramok HONOR Band 7.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne