17.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Rádio Regina Západ pozýva svojich poslucháčov Deň otvorených dverí v priestoroch Slovenského rozhlasu

Najčítanejšie

Rádio Regina Západ otvorí 5. septembra 2023 dvere dokorán všetkým svojim poslucháčom, ktorí chcú vidieť úplne zblízka všetko to, čo celý rok počúvajú. Redaktori a moderátori pripravili počas Dňa otvorených dverí bohatý program v štúdiách a v átriu rozhlasovej pyramídy v Bratislave.

Verejné vysielanie Rádia Regina Západ zo štúdia 5 Slovenského rozhlasu sa začne už o 9.00 h. Moderátorka Eva Viteková privíta nielen poslucháčov pri rádiách, ale aj tých, čo budú sedieť priamo v štúdiu.

Počas Predpoludnia s Rádiom Regina Západ v živých vstupoch predstavia redaktori a moderátori svojich zaujímavých hostí, ktorí budú prítomní v átriu budovy Slovenského rozhlasu na Mýtnej ulici v Bratislave.

O 12.30 h sa z éteru prihovorí bývalá televízna hlásateľka, dnes predsedníčka ženského spolku Živena Alena Heribanová. Rozprávať sa s ňou bude Hana Rapantová.

V Malom koncertnom štúdiu Slovenského rozhlasu sa o 13.30 h začne verejná nahrávka folklórnej relácie Zahrajte mi túto. Moderátorka Mirka Záhumenská si pozvala spevácku skupinu Folklórneho súboru Jelenčan z Jelenca, Kámarádov ze Záhorá a ľudovú hudbu Bellö z Hurbanova. Country skupina Neznámi vystúpi so svojim programom v štúdiu 5. Koncert bude moderovať Martin Jurčo.

Okrem spomínaného programu čakajú návštevníkov v átriu napríklad aj kožní lekári s diskrétnou poradňou, meranie hodnôt tela s in body prístrojom, prezentovať sa bude aj Stredná odborná škola gastronómie v Petržalke a cukrárka Gabriela Bottlíková so zdravými koláčikmi, OZ seniori v pohybe, ale aj piešťanské OZ AkSen – aktívny senior, OZ Joga v dennom živote. Svoje poradne otvoria aj Slovenská advokátska komora, Národná banka Slovenska, Fórum pomoci starším a Eduard Jakubek zo Slovenského zväzu záhradkárov.

V čase od 8.00 h do 11.00 h bude Národná transfúzna služba SR realizovať odbery pre dobrovoľných darcov krvi.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne