14.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

NAKA zasahuje v sídle firiem Borisa Kollára na Leškovej

Najčítanejšie

Národná kriminálna agentúra podľa viacerých zdrojov od rána zasahuje na Leškovej ulci 5 v Bratislave, v sídle politickej strany Sme rodina a Fun rádia, v ktorých je štatutárom Boris Kollár, resp. konečným užívateľom výhod.

Ako prvý mal priniesť informáciu portál Startitup: „Elitní policajti Národnej kriminálnej agentúry rozbehli od rána obrovskú akciu. V rozmedzí niekoľkých minút obsadili približne desiatku firiem v Bratislave. Podľa informácií reportérov Startitup, ktorí sú od rána v teréne, policajti napríklad zasahujú v priestoroch Fun rádia Borisa Kollára na Leškovej ulici v Bratislave, v spoločnosti SLOVCLEAN blízkej bývalému poslancovi Martinovi Borguľovi a v ďalších spoločnostiach a Bratislave. V prípade ide o milióny eur,“ uviedol portál a doplnil: „Podľa informácií Startitup policajti zasahujú aj v budove už zrušenej spoločnosti Akzent Media na Ivanskej ceste. Ide o pokračovanie veľkej akcie VATA. V tejto súvislosti je predbežne vyčíslená škoda na 7,5 milióna eur“.

Fun rádio nám zaslalo do redakcie stanovisko. „Nie sme si vedomí žiadneho porušenia zákonov.Sme pevne presvedčení, že naša spolupráca s OČTK povedie k rýchlemu vyjasneniu tejto situácie. Sme slobodné a nezávislé médium. Napriek takémuto zásahu však máme plnú dôveru k schopnosti OČTK vykonávať povinnosti v súlade s platnými zákonom a predpismi a len v nevyhnutnej miere. V tejto súvislosti sme ponúkli plnú spoluprácu a predložili sme všetky požadované dokumenty a informácie,“ vyjadril sa k zásahu OČTK Rastislav Dutka, generálny riaditeľ RADIO GROUP a.s.

Na tlačovej besede ale použil Boris Kollár klasickú výhovorku konšpirátorov, že sa štát snaží nejakú „informáciu prekryť“, konkrétne problémy s migrantmi:

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne