17.3 C
Bratislava
utorok, 7. mája 2024

Televízny kanál SKVELE TV zaradil do svojej ponuky okrem Antiku aj UPC

Najčítanejšie

Na obrazovky prináša zábery z cvičenia koní, prezentáciu remesiel, výrobu medu, odlievanie zvonov, ale i dostihy z Petržalskej dostihovej dráhy.

„Sme radi, že od začiatku novembra je v ponuke UPC Slovensko aj náš mladší televízny kanál SKVELE TV (ktorý okrem full HD kvality ponúkame aj v 4K kvalite) a pridal sa tak k nášmu kanálu PARK TV. Takto sme sprístupnili náš mladší kanál ďalšej veľkej skupine divákov, ktorým chceme prinášať skvelé zážitky,“ uviedol Marcel Para, konateľ zo spoločnosti MP – Media Production.

Starší kanál PARK TV je svojim obsahom jedinečný televízny kanál s live kamerami medzi zvieratami vo voľnej prírode , v Zoo a pod. Mladší kanál SKVELE TV sa venuje aktivitám a záľubám ľudí, a to od cvičenia koní, cez remeslo a ručné práce až po maľovanie, výrobu medu či odlievanie zvonov.

Projekt SKVELE TV je spolufinancovaný Európskou úniou v rámci výzvy IROP-PO3-SC31-2016-5 z ktorej získal takmer 180 tisíc eur. Hlavnou filozofiou nového kanála je oslava ľudskej práce a jej výsledkov, oslava tradičných aj netradičných aktivít, oslava nadšencov a ich kreativity.

SKVELE TV v poslednom mesiaci roku prinesie zábery z výroby vianočných perníkov. Medovníky od nepamäti patria k tradičnému vianočnému stolu. Podľa historických prameňov má medovnikárstvo ako remeslo korene v Nemecku. Na Slovensku začali vznikať cechy medovnikárov v 14. storočí.

Medovníky rôznych tvarov ponúkajú priestor pre kreatívne zdobenie, ktorému sa medze nekladú. Na Vianoce sa tešia všetci, ale najmä deti. Televízia prinesie aj ukážku detskej tvorivosti a inšpiráciu na tvorbu vlastných vianočných ozdôb, ktoré sú finančne nenáročné, tvorené s láskou a nápaditosťou pre deti vlastnou.

(ts, red)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne