23.4 C
Bratislava
nedeľa, 28. apríla 2024

Mikuláš v Novom Meste prekvapí deti aj na Kuchajde

Najčítanejšie

Už zajtra, 5. decembra, bratislavské Nové Mesto navštívi vzácny hosť. Malých Novomešťanov a malé Novomešťanky na Kuchajde prekvapí Mikuláš, ktorého stvárni známy mím Miroslav Kasprzyk.

Pre deti sú pripravené aj darčeky – rozprávkové knihy a adventné kalendáre, kúpou ktorých mestská časť Bratislava – Nové Mesto prispela deťom v núdzi. Podujatie Mikuláš v Novom Meste Miestneho úradu Bratislava – Nové Mesto (MiÚ BANM) sa uskutoční v utorok 5. decembra so začiatkom o 16:00 hod.

Darčeky, ktoré si MiÚ BANM pripravil pre svojich obyvateľov majú významný charitatívny rozmer. Ako prvý darček pre deti je adventný kalendár. Jeho kúpou mestská časť podporila slovenskú neziskovú spoločnosť Úsmev ako dar, ktorá už viac ako 30 rokov pomáha deťom a rodinám v núdzi.

K darčekom pre novomestské rodiny s malými deťmi prispela aj spoločnosť LIDL, ktorá venovala mestskej časti Bratislava – Nové Mesto až 500 rozprávkových knižiek. Celý výnos z predaja rozprávok poputoval na kúpu život zachraňujúcich prístrojov pre Detské kardiocentrum.

Kuchajda si v utorok zažije rozprávkové predvianočné popoludnie. Podujatie o 16:00 hod. otvorí Divadlo Babadlo s predstavením Vianočný príbeh. Na konci rozprávky všetci zúčastnení a deti budú volať Mikuláša. Ten príde. A príde na koči. S Mikulášom, Miroslavom Kasprzykom sa predstaví aj nerozlučná dvojica – Anjel a Čert, ktorí predvedú svoje akrobatické schopnosti. Tí sú z dielne prvej školy nového cirkusu – CirKusKus.

Vstup na podujatie Mikuláš v Novom Meste je zdarma. Počet darčekov je obmedzený a preto odporúčame prísť včas. V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie neuskutoční preto prosím sledujte sociálne siete Nového Mesta alebo facebookový profil Kultúra a šport v Novom Meste.

(ts, red)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne