11.6 C
Bratislava
nedeľa, 28. apríla 2024

Vianočný večierok s Marcelou Laiferovou

Najčítanejšie

Jednoťáci zo ZO JDS v Rači už tretí rok pokračujú v peknej zaužívanej tradícii vianočných večierkov s významnou osobnosťou, ktorá príde račianskych seniorov pozdraviť a pobaviť.

V uplynulých dvoch rokoch privítali medzi sebou speváčku a muzikantku Soňu Horňákovú, herečku a moderátorku Katku Brychtovú a na tohtoročný vianočný večierok prijala pozvanie speváčka, spisovateľka a astrologička pani Marcela Laiferová.

V pekných priestoroch s vianočnou výzdobou KULTURAMY na Račianskej ulici sa napriek chladnému počasiu zišla osemdesiatka seniorov, ktorých vítala predsedníčka ZO JDS Rača Alžbeta Capková.

Aj keď pani Laiferová trocha meškala kvôli náhlym zdravotným problémom, nepripustila, že by nás sklamala a neprišla. Napriek tomuto hendikepu jej rozprávanie o svojom živote, manželstvách, stretnutiach s kolegami spevákmi, o zahraničných vystúpeniach, rodine a vnúčatách bolo zaujímavé a pútavé.

Predstavila aj svoju novú knihu „Ako nájsť vnútorný pokoj“, v ktorej po úspechu knihy „Kľúč ku šťastiu“ legendárna speváčka, lekárka a astrologička ponúkla návod na vnútorný pokoj a pocit spokojnosti so životom.

Pozorným račianskym seniorom hovorila o tom, ako môžu znova získať rovnováhu aj po úderoch osudu, vysvetlila, ktorými potravinami si môžu zlepšiť náladu a zvýšiť energiu, aj ako udržať pod kontrolou svoje emócie. Cenné rady tejto inšpiratívnej ženy, ktorá aj v seniorskom veku je stále aktívna, stretá sa so svojimi poslucháčmi a divákmi a rozdáva radosť, sú vzácne a úprimné.

Pani Laiferová prekladala svoje rozprávanie známymi piesňami zo svojho repertoáru, ktoré si s ňou s radosťou prítomní zaspievali. Prechádzala medzi stolmi, zdravila sa s prítomnými a niektorým aj veštila z ruky, lebo jej predpovede ako astrologičky sú známe a žiadané.

Stretnutie s pani Marcelou Laiferovou všetkých potešilo, bolo srdečné a úprimné.
Račianskych seniorov pozdravil, zaželal príjemné vianočné sviatky a zdravie do nového roka aj starosta MÚ Rača Michal Drotován a zástupca starostu Róbert Pajdlhauser.

Pri chutnej kačici s lokšami a kapustou aj vínkom sa príjemne sedelo a zabávalo a po gratuláciách oslavovali aj tohtoroční jubilanti.

(zdroj: vivasenior.sk)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne