15.6 C
Bratislava
nedeľa, 28. apríla 2024

Mestská časť Bratislava-Rača organizuje už XVI. Račištorfský bál

Najčítanejšie

Niektorí obyvatelia vnímajú bál, ako najväčšiu spoločenskú udalosť v Rači. Organizuje ju mestská časť, koná sa 27. januára 2024 a doteraz mestskú časť podľa zverejnených objednávok stál už 3450 eur.

Vedenie mestskej časti objednalo 18. decembra 2023 ozvučenie, osvetlenie a služby DJ Petra Ondruša za 1 200 eur od spoločnosti Idea 19, výzdobu stolov, sály, foyer a prenájom dekorácií stál 1 000 eur a zabezpečí ho Jana Findlová z ateliéru Gray.

Na bále vystúpi Anta Agni so svojou CRYSTAL LIGHT Show za 750 eur, ale mala by vystúpiť i skupina Tuzex Band. Vedenie mestskej časti objednalo dokonca i predtancovanie a ukážky latinsko-amerických tancov za cenu 500 eur od tanečnej školy z Univerzálneho domu tanca na Peknej ceste v Krasňanoch, Choreocentra Bratislava.

XVI. Račištorfský bál sa uskutoční 27. januára o 19h. v Nemeckom kultúrnom dome, na ulici Barónka 3 v Rači. Cena vstupenky 69 € zahŕňa: prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, polnočný bufet, víno ½ fľ, nealko, dezert a kávu.

Vstupenky si môžete zarezervovať na Oddelenie kultúry a športu, tel. 02 / 4911 2471,
e-mail: katarina.dobiasova@raca.sk.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne