15.6 C
Bratislava
nedeľa, 28. apríla 2024

V dennom centre na Kadnárovej zahrali do tanca Hergottovci

Najčítanejšie

Mladší si možno ani neuvedomujeme čo je to osamelosť, seniori z Rače vďaka pravidelným stretnutiam v dennom centre na Kadnárovej 19 v Krasňanoch tento pocit ale nepoznajú. Stretávajú sa minimálne dva razy do týždňa a stará sa tam o nich pani Irena Pulcová, ktorá si pripravila pre nich hudobné prekvapenie.

V pondelok 18. decembra sa uskutočnilo špeciálne vianočné stretnutie aj vďaka iniciatíve Račianskeho poslanca Michala Feika a hudobníkov Milana Perného a Jána Hergotta, ktorí účinkujú v kapele Hergottovci.

„S Michalom sa poznám asi desať rokov zaujala ma jeho charizma, intelekt a zápal pre veci verejné a verejnú dopravu,“ prezradil o Michalovi Feikovi pre Račiansky Večerník Milan Perný z kapely Hergottovci a dodal:

„Pre mňa je to najkrajší pocit vystupovať tu, pretože, tak vraciame dlh starejšej generácii,“ uviedol Milan, ktorému nechýba vždy na tvári úsmev nielen pri speve a hre na harmonike, ale aj na prednáškach o elektormotoroch na FEI STU, kde pôsobí ako pedagóg.

„Ján Hergott je dobrý známy mojej manželky, tak sme si ešte v júni povedali, že urobíme tu zábavu pre seniorov z Krasnian, to bolo prekvapenie pre nich a tento krát sme to už aj ohlásili, minule boli prekvapení,“ zdôveril sa pre Račiansky Večerník poslanec Michal Feik.

Pre seniorov denného centra Krasňany pripravili pohostenie a hudobné vystúpenie, ktoré dodalo stretnutiu sviatočný nádych.

Pozrite si krátke video a fotografie:

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne