19.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Račania budú zápoliť proti Krasňančanom v spoločenskej hre „Človeče, nehnevaj sa!“ Pridajte sa k nim!

Najčítanejšie

Hneď na Nový rok, už v stredu 3. januára sa neďaleko stanice Bratislava-Vinohrady v novo otvorenom coworkingovom centre AB Camp, uskutoční od 10-tej hodiny historicky prvý turnaj v stolovej hre „Človeče, nehnevaj sa!“.

Názov podujatia je súčasne aj úprimným prianím organizátorov, aby sme sa k sebe vzájomne takto chovali po celý rok.

Vedeli ste, že aj v hre Človeče, nehnevaj sa!, alebo Človeče, nezlosť sa! (nem. Mensch ärgere Dich nicht), ktorá je pôvodom nemecká spoločenská hra pre 2–6 hráčov, existuje stratégia, ktorá je „víťaznejšia“, ako ostatné?

V AB Campe si ju v stredu 3. januára budete môcť odskúšať naostro! Kto má chuť, môže si zahrať aj šach, alebo dámu.

„Seniori, či Juniori – ojedení koláčmi a údeným, trocha pohybu, aj toho mozgového – nezaškodí! Čo vy na to? Príďte si zahrať, porozprávať sa, stretnúť sa a v kombinácii s dobrou presso kávou (grátis za úsmev) sa určite nebudeme na seba hnevať!,“ avizujú zaujímavé spoločenské stretnutie organizátori podujatia a dopĺňajú:

„A nech nám to tak zostane po celý rok! „Naše motto je – „Vymeň Home office za Cowork office!“ , „Vyvetraj hlavu – dobehni si do práce!“ , „Zaparkuj si tu bike a pracuj!“ Pochválime sa preto aj novými coworkingovými priestormi.

Vstup na podujatie je voľný, netreba sa registrovať. Jednoducho sa príďte zabaviť a oddýchnuť si pri hre od 10h v stredu 3. januára! > FB event

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne