13.9 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Michal Štubňa reprezentuje Vajnory a Slovensko na svetových súťažiach

Najčítanejšie

Starosta mestskej časti Bratislava-Vajnory Michal Vlček upozornil na sociálnej sieti, že táto mestská časť šport vo Vajnoroch podporuje rôznymi spôsobmi. „Dnes som privítal na miestnom úrade lyžiara, cyklistu a dobrodruha Michala Štubňu, ktorý je z Vajnor a reprezentoval Slovensko na celosvetových špeciálnych zimných a letných olympiádach a ďalších súťažiach v lyžovaní, kde získal viaceré významné ocenenia. Zúčastnil sa takýchto olympiád v Južnej Kórey, Spojených arabských emirátoch, Šanghaji, rakúskom Grazi alebo Berlíne. Rovnako ho môžeme vidieť aj na súťažiach a cyklomaratónoch u nás doma na Slovensku,“ uviedol ešte 19. januára Michal Vlček a dodal:

„Dlhodobo ho podporujeme a dnes som mu vyslovil svoju obrovskú vďaku za to ako Vajnory a Slovensko reprezentuje. Držím mu palce, budem sledovať aj ďalšie jeho úspechy a verím, že takýchto aktívnych športovcov dajú Vajnory Slovensku a svetu v budúcnosti čo najviac! S Michalom sme sa dohodli, že hneď na jar si pôjdeme spoločne zatrénovať na bicykli na Jurskú cestu,“ doplnil Michal Vlček.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne