23.4 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

EKO podnik v Novom Meste realizuje opravy lavičiek, čistenie detských ihrísk, či odvoz lístia

Najčítanejšie

Starosta mestskej časti Bratislava-Nové Mesto Matúš Čupka na sociálnej sieti informoval o činnosti EKO podniku verejnoprospešných služieb. „Od začiatku roka sa snažíme využiť teplejšie dni na realizáciu prác, ktoré obvykle realizujeme počas jari, a dobehnutia restov pokiaľ ide o odstránenie lístia. Pracovníci našej organizácie EKO podnik VPS – Bratislava – Nové Mesto sa pustili s plným nasadením do práce, aby bolo pre vás okolie mestskej časti opravené, vyčistené a funkčné,“ uviedol Matúš Čupka a dodal:

„Chceme vám čoraz častejšie pripomínať možno samozrejmé aktivity našich pracovníkov z EKO-podniku VPS, ktorí zlepšujú kvalitu života v našej mestskej časti.

V uplynulých dňoch sa “EKO-tím” venoval mimo iného:

  • čisteniu detských ihrísk, vrátane tých na Skalickej, Bielom Kríži, Račianskom mýte,
  • oprave lavičiek na DI Tegelhoffa,
  • odvozu kontajnerov na skládku EBA,
  • čisteniu a zhromažďovaniu lístia na Thurzovej, Račianskej a Ovručskej ulici.“Záleží nám na tom, že sa naši pracovníci venujú aj týmto, hoc drobným, no dôležitým detailom, aby sa obyvatelia cítili v Novom Meste dobre. Chcel by som sa poďakovať našim kolegyniam a kolegom, ktorí vyvíjajú nemalé úsilie pri udržiavaní čistoty verejných priestranstiev a zlepšovaní verejných priestorov pre nás všetkých. Práve ich prácu vidíte denne na vlastné oči. Ďakujem tiež za spoluprácu a konštruktívne podnety ktoré nám posielate. Spolu robíme našu mestskú časť krajšou,“ uviedol starosta mestskej časti Bratislava-Nové Mesto.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne