14.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Biskupická knižnica, ktorá doteraz sídlila v Dome kultúry Vesna, je už presťahovaná do nových priestorov v ZŠ Biskupická

Najčítanejšie

Starosta bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice Roman Lamoš informoval na sociálnej sieti „Dobré správy pre všetkých milovníkov kníh! Naša knižnica, ktorá doteraz sídlila v Dome kultúry Vesna, je už presťahovaná do nových priestorov v ZŠ Biskupická a už tento štvrtok 1. februára ju otvárame pre verejnosť.

Novootvorenú pobočku Knižnica Podunajské Biskupice čitatelia nájdu na 3. poschodí v budove školy na Biskupickej ulici č. 21. Otvárame o 12:00 hod. a radi vás tu privítame každý deň v tomto čase:

✅ Pondelok 12:00 – 18:00 h
✅ Utorok 10:00 – 16:00 h
✅ Streda 12:00 – 18:00 h
✅ Štvrtok 12:00 – 18:00 h
✅ Piatok 12:00 – 16:00 h

Žiaľ, budova DK Vesna po rokoch chátrania je dnes v havarijnom stave, preto presťahovanie knižnice a celého knižničného fondu do nových priestorov bolo nevyhnutné. Zároveň sme tým literatúru ešte viac priblížili aj k deťom, verím preto, že knižnica na Biskupickej sa stane častým a obľúbeným miestom nielen pre žiakov tejto, ale aj okolitých našich škôl.

Čitatelia sa môžu navyše tešiť aj na množstvo zaujímavých kníh, ktoré do ponuky knižnice doplníme pri príležitosti marca – mesiaca knihy. Ozaj, čo by ste si radi prečítali vy? Dajte nám vedieť a pomôžte nám skvalitniť služby biskupickej knižnice. Nájdite si minútku a vyplňte kratučký dotazník, ktorý nájdete na stránke mestskej časti > tu.

Tešíme sa na vás v nových priestoroch našej knižnice a prajem vám veľa príjemných chvíľ strávených s dobrou knihou“.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne