15.6 C
Bratislava
nedeľa, 28. apríla 2024

Milujem Slovensko oslavuje jubilejnú 200. epizódu: Špeciálni hostia, zábavné spomienky a nebude chýbať ani torta

Najčítanejšie

Už v piatok 2. februára o 20.30 h na Jednotke pokračuje 14. séria šou Milujem Slovensko jubilejnou 200. epizódou. Moderátor Martin Nikodým privíta v štúdiu opäť dva súťažné tímy zložené tentokrát zo súrodeneckých dvojíc.

Pod vedením kapitánky Adely Vinczeovej budú súťažiť Veronika Nízlová, Andrea Sabová a Adam Pavlovčin. V tíme Dana Dangla bude proti ním stáť trojica Daniela Nízlová, Dávid Hartl a Radka Pavlovčinová.

Súťažno-zábavná šou Milujem Slovensko sa na obrazovkách RTVS prvýkrát objavila 1. apríla v roku 2013. Odvtedy bolo odvysielaných neuveriteľných 13 sérii a v aktuálnej štrnástej sa relácia dočkala už jubilejnej 200. epizódy, ktorú diváci uvidia symbolicky práve 2. februára.

Pri tejto príležitosti plnej symbolického čísla „2“ sa v štúdiu proti sebe v súťažných tímoch postavia súrodenecké dvojice, ktoré doplnia plejádu stoviek hostí, ktorí sa počas takmer 11 rokov vystriedali v štúdiu Milujem Slovensko. Aj súťažné úlohy budú plné spomínania na históriu relácie a nebude chýbať množstvo zábavných momentov.

Pri tejto príležitosti sa spýtali moderátora Martina Nikodýma a kapitánov súťažných tímov Adely Vinczeovej a Dana Dangla, na ktoré momenty z Milujem Slovensko nikdy nezabudnú a čo by popriali relácii do budúcna:

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne