17.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Poslanci a starosta sa zišli na zastupiteľstve v Podunajských Biskupiciach prvý raz v tomto roku

Najčítanejšie

V Bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice sa konalo v utorok 13. februára tohtoročné vôbec prvé zasadnutie, ako informoval i starosta Roman Lamoš: „Máme za sebou prvé tohtoročné rokovanie miestneho zastupiteľstva. Na jeho programe bolo hneď niekoľko dôležitých bodov, vďaka ktorým môžeme spoločne posúvať Podunajské Biskupice o ďalší kus ďalej. Za všetky spomeniem aspoň pár:

  • Nová dotačná schéma na rok 2024, v rámci ktorej rozdelíme medzi žiadateľov 30 000 eur na podporu športu, mládeže a kultúry. Som veľmi rád, že tento grant sa ujal, veď práve vďaka nemu sa minulý rok mohlo množstvo biskupických detí naučiť plávať, korčuľovať, rozvíjať svoj talent vo futbale či bejzbale a ďalších zmysluplných aktivitách. O dotáciu na tento rok je možné požiadať do 25. marca, viac info > TU 
  • Plánujeme ďalšie dôležité investície do našich škôl – aj preto ďakujem kolegom poslancom za podporu našej žiadosti o príspevok z Fondu na podporu športu, ktorý by nám pomohol financovať modernizáciu športového areálu ZŠ Biskupická.
  • Upravili sme aj tohtoročný rozpočet, vďaka čomu budeme môcť pristúpiť aj k ďalším kvalitným projektom v oblasti školstva, dopravy, životného prostredia aj seniorov.
  • No a na záver si dovolím aj touto cestou privítať medzi nami nového poslanca Petra Dilika. V biskupickom zastupiteľstve vystriedal Tamaru Stohlovú, ktorá sa vzdala mandátu. Želám mu veľa úspechov v poslaneckej práci a teším sa na spoluprácu,“ uviedol Roman Lamoš.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne