23.1 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

ZOO Bratislava ponúka Valentínske rande so žirafami, lamami, ťavami či diviakmi

Najčítanejšie

ZOO Bratislava ponúka nevšedné romantické zážitky pre všetkých milovníkov zvierat, ktorí hľadajú originálny spôsob, ako osláviť Valentína.

Rande so žirafami, lamami, diviakmi či ťavami. Ponuka zážitkových programov v bratislavskej ZOO je pestrá. Pre tých, ktorí túžia po unikátnej skúsenosti, je v ponuke prehliadka zoologickej záhrady z konského chrbta, dostupná ako darček pre dvoch. Úžasná príležitosť pre páry, ktoré si chcú užiť spoločné chvíle s nezabudnuteľným výhľadom na panorámu Bratislavy.

Navyše, milovníci prírody môžu zažiť ZOO aj z pozície chovateľa lám či žiráf, čím získajú vzácny pohľad do života týchto nádherných tvorov. Pre športové duše sa v ZOO Bratislava pripravuje benefičný beh Orungutan run, ktorý sa uskutoční na jar, 27. apríla 2024. Disciplíny sú prispôsobené pre dospelých i deti, a už teraz je možné zakúpiť štartovné.

Pre tých, ktorí ocenia pokojnejšie chvíle v prírode, ponúka zoo ročnú, cenovo výhodnú permanentku do zoologickej záhrady, ideálny darček pre milovníkov prechádzok a zvierat. Každý milovník zvierat sa môže stať symbolickým adoptívnym rodičom niektorého z obyvateľov zoo a prispieť tak k jeho starostlivosti.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne