17.1 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Animovaná Noemova archa priniesla do kín príbeh s netypickými hrdinami

Najčítanejšie

Ak vaša rodina patrí medzi tie, ktoré s obľubou trávia víkendové popoludnia v kinách, práve teraz v nich nájdete spracovanie známeho príbehu v netradičnej forme! Na filmové plátna priplával legendárny staviteľ menom Noe, ktorý na svojej arche zozbieral všetky druhy suchozemských zverov sveta, aby ich zachránil pred potopou. Na palubu sa mu však podľa najnovšieho spracovania prešmykol ktosi, kto nemal…

Hrdinami filmovej novinky Noemova archa sú dve myši – charizmatický trémista Vini, ktorý je nadaným básnikom, a jeho kamarát Tito, talentovaný a šarmantný gitarista. Táto dvojica sa prešmykne na spásonosné plavidlo, kam smú podľa pravidiel nastúpiť len jeden samec a jedna samica z každého druhu.

Podarí sa im prežiť 40 dní a 40 nocí na lodi, kde napätie medzi mäsožravcami a bylinožravcami stúpa každou hodinou? Mohla by im v tom pomôcť spevácka súťaž, do ktorej sa cestujúce zvieratá zapoja…

Animovaná snímka, vychádzajúca z jedného z najznámejších príbehov všetkých čias, poteší malých i veľkých divákov a diváčky energickým spracovaním, vydareným humorom aj hudobnými vstupmi.

Na slovenskom znení v réžii Michala Domonkoša sa podieľali známi dabingoví herci a herečky, tešiť sa môžeme na Dávida Hartla, Petra Makranského, Martina Kaprálika, Františka Kovára či Lenku Lašovú. Noemovu archu priniesla do kín distribučná spoločnosť Continental film.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne