11.7 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

V Podunajských Biskupiciach v týchto dňoch ukončili kompletnú rekonštrukciu strechy ZŠ Podzáhradná

Najčítanejšie

Starosta mestskej časti Podunajské Biskupice Roman Lamoš uviedol: „Máme za sebou ďalšiu dôležitú rekonštrukciu v našich školách! Po modernizácii telocviční ZŠ Bieloruská a záchrane projektu nových odborných učební na Biskupickej, Bieloruskej a Podzáhradnej sme v týchto dňoch ukončili kompletnú rekonštrukciu strechy ZŠ Podzáhradná.

Do Vianoc sa nám podarilo zrekonštruovať časť bloku nad prvým stupňom a strop nad schodiskom, ktorý bol tiež v havarijnom stave a som rád, že ešte pred príchodom jari máme prácu hotovú. Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí prispeli k hladkému priebehu tejto investície a ministerstvu školstva za finančnú výpomoc pri rekonštrukcii.

Viem, budem sa opakovať, ale máme ešte pred sebou veľa roboty. Ten investičný dlh v biskupickom školstve, ktorý sme zdedili z minulého obdobia, je naozaj obrovský. Ideme však krok po kroku. Sme na dlhej, ale správnej ceste,“ uviedol Roman Lamoš.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne