11.6 C
Bratislava
nedeľa, 28. apríla 2024

S cudzími peniazmi sa vždy ľahšie platí. Poznáte osoby na fotografiách? Dajte vedieť polícii

Najčítanejšie

Policajný zbor v Bratislavskom kraji žiada občanov o pomoc pri pátraní: „Policajt druhého bratislavského okresu vyšetruje okolnosti prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, ktorého sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ.

Ten si dňa 31.01.2024 v čase približne o 11:26 h v okolí ulice Košická zaobstaral platobnú kartu, ktorou poškodená v predajni s potravinami na Košickej ulici zaplatila. Následne si ju vložila do peňaženky a vrecka kabáta, po príchode domov však zistila, že peňaženku nemá. Platobnou kartou bolo vykonaných niekoľko neoprávnených platieb.

Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti osôb na priložených fotografiách, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ uviedla Polícia.

zdroj: FB/Polícia SR – Bratislavský kraj 

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne