11.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Prémiové hamburgery Maestro sú späť! Šéfkuchár Přemek Forejt pripravil novú majstrovskú receptúru

Najčítanejšie

Nové hamburgery Maestro sa vrátili do všetkých slovenských reštaurácií McDonald’s. Úplne nová kombinácia chutí vznikla pod taktovkou šéfkuchára Přemka Forejta, ktorý tentoraz prináša poctivý burger s dvomi omáčkami, originálnou žemľou a poriadnym hovädzím alebo šťavnatým kuracím mäsom. Limitovaná edícia bude k dispozícii nasledujúcich šesť týždňov.

Oceňovaný šéfkuchár a porotca obľúbenej série MasterChef Česko chce dokázať, že kulinárske majstrovské dielo nemusí byť niečo vzdialené a nedosiahnuteľné. Spoločnosť McDonald’s preto po úspechu predchádzajúcej edície znovu zaraďuje sezónnu ponuku Maestro vytvorenú presne podľa predstáv a chuti Přemka Forejta, aby mohla potešiť chuťové poháriky čo najväčšieho počtu Slovákov a Čechov.

Burgery, ako ich vidí Maestro

Spolupráca obľúbenej reštauračnej siete a hviezdy českej gastroscény deklaruje kvalitu surovín bez kompromisov. Nové Maestro, Gourmet Deluxe Beef a Gourmet Deluxe Chicken burgery, obsahujú prémiové hovädzie alebo kuracie mäso, ktoré dokonale dopĺňajú starostlivo skombinované ingrediencie ukryté v chilli sezamovej žemli.

Každý burger obsahuje sušené paradajky, slaninu, dva plátky čedaru, šalát, sušenú cibuľu či ikonické McDonald’s nakladané uhorky. Všetky chute dolaďujú do dokonalosti dve omáčky McBacon a Tomato Chargrill.

Přemek Forejt sa nebojí prinášať nový pohľad na gastronómiu, inovovať prípravu jedál a experimentovať s kombináciami a ingredienciami. Aj preto sa McDonald’s opäť rozhodol zveriť svoje najprémiovejšie burgery práve do jeho rúk.

Mladý kreatívny šéfkuchár sa aj v tomto roku zameral na vytvorenie burgeru, ktorý by si v McDonald’s sám rád objednal. Výsledkom jeho nadšenia sú šťavnaté, prémiové a vysoko kvalitné špeciality Maestro by Chef, ktoré sú v slovenských a českých reštauráciách McDonald’s dostupné od 11. marca 2024.

O spolupráci

Spoločnosť McDonald’s spolupracuje s popredným českým šéfkuchárom od februára 2022, odkedy cestuje po dodávateľskom reťazci a odhaľuje zákulisie pôvodu používaných surovín a výrobných procesov.

Přemek Forejt vo videách na platforme YouTube fanúšikom detailne odhaľuje pôvod a výrobu napríklad ikonických hranolčekov, hovädzieho mäsa do burgerov, nakladaných uhoriek a omáčok. Navštívil aj jednu z českých fariem, ktorá je dodávateľom prémiového hovädzieho mäsa.

Přemek Forejt (zdroj: Seesame/McDonald’s)

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne