11.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Martin Binder je novým generálnym riaditeľom spoločnosti Coca-Cola Česká republika

Najčítanejšie

Od 1. februára má Coca-Cola Česká republika nového generálneho riaditeľa zodpovedného za Českú republiku aj Slovensko. Pozíciu teraz zastáva Martin Binder, skúsený profesionál v oblastiach medzinárodného obchodu a strategického riadenia nadnárodných tímov.

Počas svojej 11-ročnej kariéry v spoločnosti The Coca-Cola Company pôsobil Martin Binder na manažérskych pozíciách vo viacerých európskych krajinách. Má bohaté skúsenosti so strategickým riadením pre národné trhy vo Švajčiarsku, v Rakúsku a Nemecku.

Zohral kľúčovú úlohu pri plánovaní hlavnej obchodnej agendy pre strednú Európu. V rokoch 2018 až 2020 pôsobil na českom aj slovenskom trhu ako Business & Commercial Strategy Manager. Osem rokov bol zodpovedný aj za partnerstvo spoločnosti s McDonald’s na stredoeurópskych trhoch.

„Mojím hlavným cieľom je rast našich obľúbených značiek na českom a slovenskom trhu a hľadanie príležitostí na expanziu do nových kategórií. Myslím si, že oba trhy majú v tomto smere obrovský potenciál a chcel by som zabezpečiť, aby spotrebitelia mali vždy naše produkty na dosah ruky. Chcel by som tiež posunúť spoluprácu s naším silným partnerom, spoločnosťou Coca-Cola HBC, na vyššiu úroveň,“ povedal Martin Binder, nový generálny riaditeľ spoločnosti Coca-Cola Česká republika.

Pred príchodom do spoločnosti Coca-Cola pôsobil Martin Binder ako podnikateľ viac ako osem rokov a vybudoval IDEAL Live Marketing, najviac oceňovanú live marketingovú agentúru v Rakúsku, kde sa zameral predovšetkým na B2B podujatia a projekty.

Martin Binder získal vysokoškolské vzdelanie v odbore Predaj a marketing na Univerzite aplikovaných vied pre manažment a komunikáciu vo Viedni. Medzi jeho silné stránky patrí schopnosť myslieť systematicky so zameraním na vyhľadávanie obchodných príležitostí a budovanie vzťahov s kľúčovými stakeholdermi.

Voľný čas rád trávi s rodinou a tiež sa venuje športom – najmä bicyklovaniu, behu a turistike. Pri relaxe Martin rád počúva klasickú hudbu a je vášnivým fanúšikom Mozarta.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne