5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Ako volili v prvom kole prezidentských volieb obyvatelia Vajnor?

Najčítanejšie

Starosta mestskej časti Vajnory Michal Vlček informuje: „V prvom kole prezidentských volieb prišlo vo Vajnoroch voliť takmer 61 percent občanov, čo je pekné a nadpriemerné číslo aj v porovnaní s celoslovenskými voľbami.

Ďakujem všetkým pracovníkom úradu a všetkým členom okrskových volebných komisií, ktorí sa organizačne podieľali na voľbách v našej mestskej časti. Za čas, ktorý obetovali a aj za to, že voľby mali pokojný a úplne bezproblémový priebeh.

O dva týždne nás čaká ešte druhé a rozhodujúce kolo volieb. Dôležitá bude účasť každého jedného voliča. Nezabúdajme, že máme to šťastie žiť v slobodnej a demokratickej spoločnosti, kde sa počíta každý jeden hlas.

A ak sa náhodou nebudete nachádzať doma vo Vajnoroch, môžete aj v druhom kole využiť hlasovací preukaz, ktorý sa na našom úrade vydáva ešte do 5. apríla a voliť s ním v ktorejkoľvek volebnej miestnosti na Slovensku,“ uviedol Michal Vlček.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne