20.5 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Na opravu Račianskej ulice nadviaže Magistrát od pondelka aj opravou Žitnej v Rači

Najčítanejšie

Magistrát informuje: „Popri prácach na modernizácii Račianskej začneme od pondelka 8. apríla 2024 opravovať aj Žitnú ulicu, v prvej etape od Hečkovej po Hybešovu ulicu v smere z mesta. Práce na tejto etape budú trvať približne do konca mája.

Uzavretý bude vždy len jeden jazdný pruh, vedľajší bude prejazdný. Postupne plánujeme opraviť celý úsek od Hečkovej po Detviansku obojsmerne, o ďalších etapách budeme vopred informovať. Ďakujeme za trpezlivosť a za dočasné obmedzenia sa ospravedlňujeme,“ uviedol Magistrát hl. mesta Bratislavy.

„Prosím, buďte trpezliví a tolerantní. Vďaka tomu budeme mať kvalitnejšie a bezpečnejšie cesty. A vďaka špeciálnemu asfaltu aj tichšie. Veľká vďaka za to, že sa táto oprava bude realizovať, patrí nielen hlavnému mestu, ale tiež našim mestským poslancom Lenke Antalovej Plavuchovej a Róbertovi Pajdlhauserovi, ktorí ju pomohli zaradiť do priorít mesta,“ doplnil račiansky poslanec Michal Feik.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne