22.8 C
Bratislava
streda, 15. mája 2024

Jurajovi Kuckovi končí v Slovane zmluva. Futbalový klub potvrdil rokovania o pokračovaní spolupráce s kanonierom

Najčítanejšie

Futbalový klub ŠK Slovan informuje: „Majstrovská sezóna 2023/24 speje k svojmu záveru. Najúspešnejší slovenský klub už myslí na nový ročník 2024/25, v ktorom bude Slovan chcieť potvrdiť svoju pozíciu doma i v Európe. S tým úzko súvisí téma hráčskeho kádra.

Vedenie belasých pracuje na jeho zložení pre ďalšiu sezónu a je v rokovaní s hráčmi, ktorým končia kontrakty, no klub má o ich služby záujem aj v nasledujúcom ročníku.

„Ako sme už viackrát komunikovali, naším zámerom je udržať si gro súčasného úspešného mužstva. Viacerým hráčom sa po sezóne končia kontrakty, no s tými, o ktorých máme naďalej záujem, sme v pokročilej fáze rokovaní o ďalšej spolupráci. Môžem potvrdiť, že jedným z nich je Juraj Kucka. Sme veľmi radi, že sám Kuco prejavil záujem u nás pokračovať, potrebujeme ešte doladiť zmluvné podmienky a ďalšie detaily. O predĺžení zmlúv s hráčmi chceme fanúšikov a verejnosť informovať pred skončením aktuálnej sezóny,“ povedal Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ klubu.

ŠK Slovan Bratislava plánuje fanúšikom, médiám i verejnosti, oficiálne predstaviť predĺženia zmlúv s hráčmi počas týždňa pred záverečným zápasom sezóny s Ružomberkom,“ uviedol futbalový klub.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne