19.4 C
Bratislava
utorok, 21. mája 2024

Staré Mesto doplnilo hracie prvky v Grasalkovičovej záhrade

Najčítanejšie

Starosta mestskej časti Staré Mesto Matej Vagač uviedol: „Hracie prvky v Grasalkovičovej záhrade? Doplnené. Betón tvrdne, čoskoro sa budú deti môcť hrať na všetkých. Pribudli aj miesta na posedenie pre rodičov dozerajúcich na svoje ratolesti, lavičky budú čoskoro doplnené tiež. To, ako sa za pár týždňov od otvorenia Grasalkovičovej záhrady “zažila” ľuďmi, nám robí obrovskú radosť.

Nové a lepšie ihrisko, ktoré bude obsahovať prvky vhodné na environmentálnu výchovu, máme však v plánoch, mestská časť sa aktívne uchádza o dotácie aj v spolupráci so zahraničnými partnermi.

Podobne ako v prípade detského ihriska mestská časť aktívne hľadá financie aj na realizáciu ďalších projektov v rámci záhrady. V prípade konceptu komunitného domčeka Staré Mesto čaká na vyhodnotenie už podaného projektu, ktorý zahŕňa aj zámer environmentálnej učebne, ktorá by mohla byť realizovaná v priestore bývalého zázemia strážnej služby pri vchode z Banskobystrickej ulice,“ uviedol Matej Vagač.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne