5.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

RTVS: Na Radio_Head Awards zahrá Para aj Sounds Like This

Najčítanejšie

RHA2010_RGBUž len do 10. februára majú poslucháči Rádia_FM šancu hlasovať a podporiť svojich domácich favoritov nominovaných na ceny Radio_Head Awards v kategóriách Album roka, Singel roka, Nováčik roka a Najlepšia koncertná kapela / Interpret roka. Podobne ako minulý rok aj tentoraz môžu hlasovať tiež v štyroch žánrových kategóriách: Elektronická hudba, Hard and Heavy, Hip Hop / Rap / RnB a World Music / Folk. Hlasovanie prebieha na oficiálnom webe Radio_Head Awards radiohlavy.sk.

Víťazov deviatich sošiek „rádiohláv“ vrátane tej od kritikov spoznáme 3. marca počas slávnostného udeľovania cien v bratislavskom Majestic Music Clube. Po druhýkrát bude súčasťou Radio_Head Awards tiež udeľovanie Ceny za prínos do hudby. Počas večera nebude chýbať ani niekoľko živých vystúpení – zahrajú Swan Bride, supergrupa Zlokot a predstaví sa tiež Tomáš Sloboda s jeho Sounds Like This, ktorí sú za ostatný album Chobotnica nominovaní na cenu Album roka / Cena kritikov. Program, ktorý bude naživo streamovať metoo.sk, svojím vystúpením spestrí aj Para. Skupina v minulom roku vydala album Menšina, za ktorý si odniesla nomináciu v kategórii Album roka.

O najviac cien na piatom ročníku Radio_Head Awards zabojuje Vec, nominovaní sú aj Para, Ink Midget, Billy Barman, Zlokot, Haf a Beyuz či Puding pani Elvisovej. Minulý rok si junákov s rádiom namiesto hlavy rozdelili Noisecut, Puding pani Elvisovej, Dynamo Team, Čad, Pjoni a Ink Midget, BenePeko a Roland Kánik a Družina.

Na slávnostnom udeľovaní cien Radio_Head Awards sa môžu zúčastniť aj fanúšikovia. Organizátori práve dnes spustili predpredaj, limitovaný počet vstupeniek je dostupný na predajných miestach v sieti Ticketportal.

Informácie pre portál masmediálne.info poskytol hovorca RTVS Richard Šümeghy, www.rtvs.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne