6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

RTVS: Legendy popu s hitmi Karla Svobodu v piatok na Jednotke

Najčítanejšie

zmensena_foto-karel_svoboda_2003_kubica_martinPiatkové Legendy popu budú tentoraz venované najväčším hitom legendárneho českého hudobného skladateľa Karla Svobodu, ktorý sa podpísal pod nespočetné množstvo skladieb od populárnej hudby až po melódie pre filmy a muzikály. 8. februára o 20.10 na Jednotke si môžete na jeho tvorbu zaspomínať v spoločnosti hviezd ako Karel Gott, Marta Jandová, Kuly, Katarína Hasprová či David Deyl. V Legendách popu zaznejú najbližší piatok hity ako Lady Karneval, Což takhle dát si špenát a Kde pak ty ptáčku hnízdo máš. Na glosátorskej sedačke zasadnú v piatok večer Milan Lasica, Karel Gott a Karel Šíp.

Zoznam interpretov a skladieb – Legendy popu – Karel Svoboda:
Karel Gott – Lady Karneval
Petr Kutheil – Do věží
Kuly – Což takhle dát si špenát
Katarína Hasprová – Jsi můj pán
Markéta Poulíčková – Říkej mi
David Deyl – Kde pak ty ptáčku hnízdo máš
Marta Jandová – Nechte zvony znít
Lucia Molnárová – Pá a Pí
Karel Gott – Krev toulavá

Štvrtá séria programu Legendy popu prinesie nabudúce (15. 2. 2013) vydanie venované najkrajším piesňam o láske. Legendy popu – to sú hviezdy, ktorým čas neubral na lesku a sláve a piesne, ktoré si spieva niekoľko generácií.

Pre fanúšikov hudobno-zábavnej šou Legendy popu sme pripravili aj špeciálnu podstránku na webe legendypopu.stv.sk, na ktorej nájdu profily legiend, archív, fotogalériu či súťaže o voľné vstupenky na priamy prenos. Viac informácií o programe Legendy popu nájdete aj na Facebooku http://www.facebook.com/LegendyPopu.

Legendy popu, šou plnú emócií a spomienok na najväčšie hudobné osobnosti vysielame na Jednotke každý piatok od 20.10 a v repríze v sobotu predpoludním. Tento program vám ukáže hviezdy tak, ako ste ich doteraz ešte nevideli a hlavne nepočuli!

Informácie pre portál masmediálne.info poskytol hovorca RTVS Richard Šümeghy, www.rtvs.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne