8.2 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Ahaho.sk denne kontroluje, či sa náhodou nezmenil večerný TV program!

Najčítanejšie

 

Ahaho.sk denne kontroluje, či sa náhodou nezmenil večerný TV program. Preto vám ako jediní garantujeme, že náš program je presný! Program, ktorý sa zmenil, je označený takýmto výkričníkom !

7 dôvodov, prečo je Ahaho.sk lepší TV program

1. TV programu Ahaho môžete veriť. Každému z nás lezú na nervy neustále programové zmeny.
Preto denne kontrolujeme náš TV program a uisťujeme sa, či televízie ohlásili nejaké zmeny. A okamžite ich zapracúvame. Ak sa niečo zmenilo oproti pôvodným plánom, program označujeme výkričníkom Preto ak aj máte radšej iný TV program, je dobré si ho na Ahaho.sk overiť 🙂

2. Ahaho vie, o čom je každý film či seriál. Každý seriál a film vysielaný večer na najväčších slovenských televíznych staniciach u nás musí mať popis. Veď ako sa inak rozhodnúť, čo pozerať?

3. V Ahaho hneď vidíte, čo hľadáte Zaujímajú vás len filmy alebo len dokumenty? V prvom prípade sledujte v programe len červenú, v druhom len hnedú farbu. Ľahko nájdete aj šport či programy pre deti bez toho, aby ste niečo museli nastavovať a filtrovať. Legendu k farbám nájdete pod programom.

4. Ahaho má dobré TV tipy. Všetko dobré označujeme hviezdičkou *. Kontrolujeme, čo odporúča časopis Týždeň a web Kinema.sk. Naše tipy majú aspoň 75-percentné hodnotenie podľa filmových fanúšikov na stránkach ako IMDB a ČSFD. K týmto tipom pridávame aj síce menej hodnotené, ale úspešné filmy.

5. S Ahaho vždy viete, kedy sa vysiela ďalšia časť V záložke “Vysielania” sa vždy dozviete, kedy sa Váš obľúbený program vysiela opäť, alebo kedy si môžete pozrieť ďalšie vysielanie filmu.

6. S Ahaho máte ľahký prístup k SMS notifikácii. Každý program si môžete uložiť do bezplatnej služby Google Calendar. V jeho nastaveniach si môžete nechať zasielať SMS notifikácie.* Na telefón vám tam príde bezplatná SMS o tom, že váš obľúbený program za o chvíľu začína.

7. Ahaho je praktické na tabletoch. Ahaho.sk sa prispôsobí zobrazeniu v tabletoch tak, aby bolo prehliadanie spoľahlivého TV programu pohodlné aj vtedy, ak vezmete zo stolíka tablet a naťukáte Ahaho.sk. Vyhľadávanie? Komentovanie? Prispôsobovanie? Alebo aplikácia? Už čoskoro 🙂

Vaše AHAHO!

Čítajte viac: http://ahaho.sme.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

2 KOMENTÁRE

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne