2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Best FM: Hráme pre celú Európu!

Najčítanejšie

logo_radio bestfmBest FM rozšírilo svoje pokrytie na celú Európu. Rádio dnes spustilo svoje vysielanie cez satelit.

Rádio Best FM si oddnes naladíte kdekoľvek v Európe cez satelit Thor 6 (0,8 W) na frekvencii 11,919 GHz. Best FM vysiela FTA (Free To Air), čiže je dostupné všetkým poslucháčom satelitného vysielania. Rannú show Dobré ráno s Ďurom Šimkom, aktuálne správy z domova, zo sveta či športu každú polhodinu alebo predpoveď počasia každú štvrťhodinu, ako aj dopravný servis, si tak môžu poslucháči vychutnať z ktoréhokoľvek miesta Európy.

„Spustenie vysielania cez satelit je ďalším krokom našej stratégie organického rastu pokrytia, ktoré sa primárne snažíme dosiahnuť prostredníctvom získavania nových frekvencií. Ďalším krokom bude už onedlho spustenie vysielania na Záhorí, ako aj zlepšenie príjmu v Bratislave,“ hovorí manažér rádia Best FM Richard Dírer.

K zvýšeniu pokrytia Best FM dochádza po rozšírení vysielania na Horné Považie. Signál rádia Best FM je tak dostupný okrem lokalít na Slovensku aj v celej Európe.

Technické parametre:
 satelit: Thor 6 (0,8°W)
frekvencia: 11,919 GHz
polarizácia: vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S
modulácia: QPSK
ID: BEST FM
service ID: 5410
audio PID: 3517
CA systém: žiadny (FTA)

Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, Hornom Považí a teraz už aj v celej Európe. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk a facebookovskej fanpage www.facebook.com/BestFM.sk


A
ntónia Račková Paričiová

www.prclinic.eu

 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne