7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

SND: Skvelá správa pre deti a rodičov: obľúbený Kominárik je späť!…

Najčítanejšie

Návrat na našu prvú scénu ohlasuje obľúbená opera Benjamina Brittena pre deti i dospelých Kominárik, ktorou Slovenské národné divadlo nadväzuje na myšlienku, že s kvalitnou kultúrou by si mali ľudia „potykať“ už v mladosti. Toto jedinečné hudobné divadlo učaruje divákom opäť od 23. apríla 2013 v Sále opery a baletu novej budovy SND.

SND-Kominarik-1

Spev miesto rozprávania, jedinečná hudba, nápadité výtvarné riešenie – to je len stručný výpočet toho, čím si publikum podmaní emotívny príbeh malého chlapca, ktorý sa ocitne v moci brutálneho starého kominára a jeho hlúpeho syna.

V apríli sa diváci môžu tešiť na dve predpoludňajšie predstavenia 23. a 24. apríla o 11.00 h. Kominárika uvedie Opera SND následne až v júni – na Medzinárodný deň detí podvečer o 17.00 h a takmer v závere školského roka – 19. júna predpoludním o 11.00 h.

SND-Kominarik-2

Vstupenky si diváci môžu kúpiť už teraz on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu navstevnik.sk alebo štandardne v pokladniciach SND, kde sa môžu dozvedieť aj bližšie informácie. Svoje otázky môžu smerovať aj na infolinku Slovenského národného divadla: 02 / 204 72 297.

SND-Kominarik-3

autorka fotografií:  Alena Klenková pre SND

Zdroj: www.snd.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne