3.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

make.believe – je viac ako len marketingový slogan

Najčítanejšie

SONY Make.believe-mini_banner_na_titulku

make.believe je viac ako len marketingový slogan. Je to pozvánka. Sľub. Sľubujeme, že všetko, čo si dokážete predstaviť, môžete uskutočniť – to znamená make.believe.

Ako to robíme? Pomocou našej predstavivosti odomykáme silu vašej predstavivosti, vyvíjame najúchvatnejšie zážitky, aby ste mohli používať našu technológiu, naše myslenie a nášho ducha kreativity pri snívaní, hraní, tvorbe a inovácii. Od hudby, ktorú milujete, až po filmy, ktoré sa vás dotýkajú, hry, ktoré vás nadchnú, a technológie, ktoré vás ohúria. Toto všetko spájame tak, aby bol váš zážitok zo zábavy dokonalý.

Aký má význam bodka v slogane make.believe? To je miesto, kde sa predstava stáva skutočnosťou a tam vás pozývame.

Vaše SONY

Ako vás spoločnosť Sony tvorivo inšpiruje?

Veríme, že zvedavosť je kľúčom ku kreativite.
Pomocou našej predstavivosti vám pomáhame prinášať nápady do života.
Sledujte tieto pravdivé krátke príbehy o tom, ako sa veľké myšlienky stali realitou, pričom boli určitým spôsobom inšpirované spoločnosťou Sony a sloganom make.believe

Sony „SCREEN STORY“ Brand CM
Tvár fanúšika: Resident Evil Retribution
Hotel Transylvánia | Posúvanie hraníc animácie
Hra Uncharted – odhalená predstavivosť

Zdroj: www.sony.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne