5.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

TA3: Najzaujímavejšie fotografie týždňa

Najčítanejšie

logo TA3
Pozrite si výber televízie TA3 –
najzaujímavejšie agentúrne fotografie týždňa:

photo

Mladé Číňanky, oblečené v replikách uniforiem Čínskej červenej armády z 30. rokov 20. storočia, salutujú pri príležitosti sviatku Prvého mája na Námestí nebeského pokoja v Pekingu. (AP Photo/Ng Han Guan).

photo

Postaršia indická vdova čistí ryžu pred svojím príbytkom v Asharme, na brehu posvätnej rieky Ganga. Byť vdovou v Indii stále zostáva jednou z najväčších stigiem – po smrti manžela sú vdovy často vylúčené z rodín, pretože sa verí že ich tieň prináša nešťastie a tragédie. Mimoštátna organizácia Sulabh International spustila proti tomuto zaobchádzaniu celošťátnu kampaň. (AP Photo / Rajesh Kumar Singh).

photo

Skupinka bežcov zo stredných škôl Valley View a Scranton bežia okolo mláky počas behu na 800 metrov v rámci atletických závodov stredoškolákov v meste Scranton. (AP Photo/The Scranton Times-Tribune, Butch Comegys)

photo

Ranení opúšťajú miesto explózie v pražskom centre, kde silná explózia plynu poškodila budovu. (AP Photo/Petr David Josek)

photo

Ľudia oddychujú v tieni tokijských stromov počas obednej prestávky. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)

photo

Dvaja muži pózujú fotografom pred Kráľovským palácom v Amsterdame. Okolo milión ľudí sa zišlo v holandskom hlavnom meste, aby oslavovali nástup holandského monarchu po tom, čo sa kráľovná Beatrix vzdala trónu.

photo

Nepálsky robotník pracujúci v továrni na tehly má na sebe omotaný šál s portértom jamajského muzikanta Boba Marleyho. Fotografiu urobili v predvečer Medzinárodného sviatku práce, ktorý nepálski robotníci tradične oslavujú pochodmi a zhromaždeniami.  (AP Photo/Niranjan Shrestha)

photo

16,5 metrov obrovskú gumenú umelú kačicu vytvorenú holandským umelcom Florentijnom Hofmanomvystavujú v hongkongskom prístave Victoria Harbour. Kačica cestuje do rôznych miest, napríklad aj do Osaky, Sydney, Sao Paula a Amsterdamu. (AP Photo/Vincent Yu)

photo

Poriadková polícia stojí na stráži na námestí Bolivar počas nepokojov, ktoré sa rozpútali po prvomájovom sprievode za práva robotníkov. (AP Photo/Fernando Vergara)

photo

Prvomájový sprievod neminul ani Los Angeles, kde sa tisíce ľudí stretli, aby podporili reformu prisťahovaleckého zákona. (AP Photo/Jae C. Hong)

www.ta3.com

Zdroj: SITATA3 | Foto: SITA, 05.5.2013

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne